Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó terv szerintetek? Mennyi...

Jó terv szerintetek? Mennyi ideig csináljam? Többi lent

Figyelt kérdés

Elkezdtem csinálni a P90X-et nem tudom ismeritek e. De sajnos nem bírom. Nagyon megerőltető, és az izületeim is fájnak. Azt hittem jobb állapotban vagyok.

Arra gondoltam, hogy előbb az erőnlétemet kéne javítani, 4ütemű fekvőtámasz ill pilatesz váltogatásával (1nap ez másnap az). Szerintetek jó ötlet?(tegnap elkeztem :)) Mennyi időt szánjak a 4üteműkre egy nap??(ma az lesz)

Köszi előre is.

25/L

#erőnlétjavítás
2013. márc. 28. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél? Azz, hogy megcsinálsz 30 négyüteműt amíg melegszik az ebéd annak nincs értelme. Valami bővebb információt tudnál adni?
2013. márc. 28. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja persze, tök igazad van..

ELsősorban, sulycsökkenés.van 10 kilo feleslegem, és nem volna hátrány ha erősebb lenne az izomzatom. Ezért keztem el a P90xet. Van bennem egy olyan érzés hogy képes akarok lenni arra amit ök csinálnak. De nem megy.....

Elegem van a petyhüdtségből. Kár hogy annak idején abbahagytam a sportolást....a pilatesz meg jó a derekamra.:)

2013. márc. 28. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok - Ahhoz, hogy nőjön az izmod tömegnövelő étrend kell és súlyzós edzés - viszont ezzel hízni fogsz. Ami neked jó lenne, az heti 3 aerob edzés(olyan folyamatos mozgás ami mellett mondjuk még tudnál beszélni tehát nem kell kiköpni 10 perc alatt a tüdőd) - ugrálókötél, futás, bicikli legalább 40-60perc , a 4üteműt hagyjad:D És e mellé erősíts saját testsúlyos gyakorlatokkal , nézz hozzá youtubeon videókat + olvasd a cikkeket a bodybuilder.hu-n.:) A legfontosabb pedig az étrend! Ha fogyni akarsz ahhoz diéta kell! Anélkül tökmindegy mit csinálsz nem fogsz egészségesen, tartósan, szépen fogyni. Heti 0.5 max 1kg lenne az ideális.Hajrá!
2013. márc. 29. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Tyű..Köszi a hasznos infót..

Izmtömeg növelést nem akarok, csak azt szeretném hogy szépen látszódjon.No nem mint Rubintréka, nekem az már sok.

Hálisten erősnek erős vagyok, van izmom(lábam mint egy focistáé :) CSakhát van egy kis babaháj ami eltakarja..:) Köszi az infót mégegyszer..

2013. márc. 31. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Lányként ezektől a saját testsúlyos gyakorlatoktól NEM fogsz soha úgy kinézni mint réka:D ő sem ezektől a 10perces gyakorlatoktól néz ki hanem rendes súlyzós edzéstől, viszont ha nem erősítesz csak elkezdesz diétázni stb. akkor bizony el fogod veszíteni a focista lábad merthogy az izmod fogod leadni először:) szóval az aerob mozgás mellé kell az erősítés ha szeretnéd, hogy maradjon is izom amitől formás a lábad miután eltűnt róla aminek el kell.
2013. márc. 31. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a hasznos választ. Mindenképp megfogadom.
2013. márc. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!