Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés terv? Hogyan csináljam?

Edzés terv? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Otthon szeretnék edzeni. Van fekpadom hozzá egy 20kg-os rudam és ahhoz 40 kg-am súly. 1 egykezes súlyzóm arra tudok súlyt pakolni. A padon van tárogató funkció is. Most az lenne a kérdésem hogy milyen edzés tervet lehetne összeállítani? Rengeteg cikket elolvastam és sok fajta tervet láttam de sok dologban olvastam ellentmondást. Ha leírnátok nekem 1 tervet amiben van (mell, kar, hát, has)izom erősítése azt nagyon megköszönném. Miből mennyit csináljak és hány sorozatot? Én már nem tudom hogy melyik a jó edzésterv, sokfajtát olvastam, ha írtok 1-et akkor azt csinálom.:) Lábra azért nem kell mert van heti 2 fociedzésem. Köszönöm a segítségeteket.:)

2011. febr. 27. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:

ne idegelj! a foci edzés nem ér fel a lábedzéssel!

[link]

ez kezdésnek megteszi!

2011. febr. 27. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:

aha azt néztem én is de melyiket csináljam hétfőn, szerdán és pénteken?

a lábra azért nem gondoltam mert elég izmos de akkor azt is beiktatjuk:)

2011. febr. 27. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
aha,úgy jó! kajád azért remélem aránylag okés!
2011. febr. 27. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:
fogynom nem kell mert 185 cm és 60 kg vagyok.....de a fehérjét próbálom adagolni...rizs, csirke..stb:)
2011. febr. 27. 19:35
 5/7 A kérdező kommentje:
de akkor hogy osszam be hogy a 3 napon mit csináljak, melyik izom csoportot edzem?
2011. febr. 27. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
ez teljes testes edzésterv,minden edzésnapon csináld végig!
2011. febr. 27. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
jahh értem már akkor:):) Kicsit keménynek néz ki de az a jó:) Köszi szépen a segítséget.:)
2011. febr. 27. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!