Szecsuáni sertéscsíkokat csinálok a vendégeknek, és mikor már majdnem elkészült, akkor jutott eszembe, h ők nem szeretik a rizst. Mit adjak mellé? Vagy csináljam tésztával az eredeti terv szerint, csak több "szafttal"?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 19:48
1/9 anonim válasza:
Csináld krumplipürével, vagy tört krumplival, az a szaftnal is jó.
2/9 A kérdező kommentje:
Huh!Ez eszembe sem jutott :))) Köszi!
2009. márc. 21. 19:58
3/9 anonim válasza:
Lehet üvegtésztával is, pirított zöldséggel, vagy pirított tésztával is
4/9 A kérdező kommentje:
Ha megy hozzá, akkor sült =pirított tészta! köszi!
2009. márc. 21. 20:09
5/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogyan csinálod a pirított tésztát? Én egyszer próbáltam eddig,de nem volt az igazi... :/
6/9 A kérdező kommentje:
saját ötlet: tökmagolajas/szójaszószos olajon pirítom a nyers tésztát egy serpenyőben. folyamatosan adom hozzá a vizet, miután megpirult. ha nem elég puha, pótolom a vizet. nekem ez jobban hasonlít az eredetire, ahol állítólag először kifőzik, majd pirítják a tésztát.
2009. márc. 21. 20:30
7/9 anonim válasza:
én is úgy próbáltam,de nekem száraz lett. Kipróbálom ahogy írtad. Köszi! :)
8/9 A kérdező kommentje:
szívesen.
2009. márc. 21. 21:06
9/9 anonim válasza:
én is úgy szoktam ahogy a kérdező,csak napraforgóolajjal,és olykor pirítok vele egy kis apróra vágott hagymát,úgy magyarosabb az íze,mi pörköltökhöz szoktuk csinálni a családban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!