Thai Box mellett érdemes eljárni heti 1x box-ra is?
15/f vagyok.
Foldharcot is tanulunk minden heten,tehat igy nezne ki egy hetem:
Hétfo:foldharc
Kedd:állóharc(thai box)
Szerda:állóharc(sima box)
Csut.:állóharc(thai box)
Péntek,szombat,vasárnap:piheno(esetleg kardio)
Az a baj, hogy nem tudom ti mennyire mentek rá a kéztechnikára. Mert sok Thai Boksz egyesület lesz*rja az egészet, és csak a térdesekre meg könyök ütésre épít. De vannak olyanok is, akik rámennek a kéztechnikára és külön ökölvívást is oktatnak nekik. De, mint írtam a te klubod nem tudom milyen
Emiatt csak annyit tudok tanácsolni, hogy menj el egy edzésre, és, ha egyértelműen nincs olyan jó ütéstecnikád, mint az ökölvívóknak akkor járj ökölvívásra is.
Thaibox-ra mar jarok,csak itt sparringoknal eszrevettem,hogy a tobbiek kezzel jobbak,mint en.Tudom,hogy ok is itt tanultak,de hallottam,hogy a sima okolvivo edzesek nagyon szinvonalasak,es gondolom,hogy ha rendszeresen arra is jarnek akkor jobban fejlodnek.
Rugasokkal,konyoktechnikakkal,terdelesekkel nincs gondom,csak keztechnikaban jobb szeretnek lenni.
Nem tudom,hogy heti 1 box mennyit erne,de szerintem megprobalok eljarni parhuzamosan oda is.Koszi a valaszt.
hát én inkább úgy csinálnám hogy
Hétfő:box
kedd:birkózás
szerda:box
csütörtökbirkózás
péntek:box
2nap: pihenő esetleg szombat birkó
de a lényeg hogy hagynám az egész tb-t a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!