A napraforgóolajban sült ételek miért károsak testépítés szempontjából tömegnöveléskor? Milyen hatásai vannak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 17:51
1/3 anonim válasza:
Transzzsírok miatt.
Kókuszolajban ehetnéd
2/3 Linkoln válasza:
Házi sajtolt napraforgóolajban is van transzzsír?
3/3 anonim válasza:
Igen. Ezek a zsírok nem engedik hogy a ch-t az izom vegye fel, így lerakódik zsírba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!