Tudtok ajánlani gyuros szert?
8/11, köszönöm, szerencsére kevés az olyan kérdés, ahol a kérdező csak vmi tablettától akar rögtön izmos lenni...:S
Kérdező: Ez esetben nem leszel olyan nagydarab, max hájas, de ilyen esetben azt javasolnám, hogy egyél abból sokat, hátha jóféle kaják, de az is egy megoldás, hogy meg tanulsz rizst és csirkemellet sütni/főzni.
Egyél műtrágyát!!Én a H-cianidot ajánlom megoldja minden gondodat.
Felelősséget semmiért nem vállalok!!!
Nem akarok beleszolni, de ahogy elnézem szegény kérdezőnek semmi fogalma erről a kalcium-cianidrol. Elárulom h nem igen fogsz kapni sehol, sőt igencsak ferde szemmel fognak rád nézni, h minek az neked. Az ok elég egyszerű, h csak poénbol irták neked és te nem veszed a lapot. A szernek van egy nagy hátránya, h csak egyszer fogyasztható az életben. Többször nemigen lesz rá alkalmad. Ugyanis MÉRGEZŐ. És mellesleg a testépitésre sem jó. De ilyen stilussal ne várj más választ. Remélem még időben felvilágosítottak erről és még az élők táborában vagy :).
Lehet mások bosszankodtak az kérdéseden, meg a stilusodon, de nekem szereztek egy vidám napot. Jót röhögtem rajtad. Legalább a fáradságot vehetted volna h beüsd valameilyk keresőbe, ha már magadtol nincs annyi eszed, h a cián minden származéka méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!