Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani gyuros szert?

Kanyok dominik kérdése:

Tudtok ajánlani gyuros szert?

Figyelt kérdés
azt akarom h nagyobb darab legyek és ne zsiros hanem izmos és ne csak kinézetre mennyen hanem többet is birjak kinyomni stb 60kg vagyok és 17 éves.
2013. ápr. 3. 14:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de én ha csinálok valamit azt ugy csinálom h minnél kevesebb idő múlva látszódjon is v azonnal. ez mindenre vonatkozik. szóval a kalcium-cianid gyorsítja is a fejlődést? étrend. sajnos nem él édes anyám testvérem dolgozik apa megint szoval egyedül vagyok ugy főzni nemtudok szoval nem is tudok ugy étrendet ki alakitani
2013. ápr. 3. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
mind1 milyen szert szedsz ha nincs étrend nem fejlődsz
2013. ápr. 3. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:

8/11, köszönöm, szerencsére kevés az olyan kérdés, ahol a kérdező csak vmi tablettától akar rögtön izmos lenni...:S

Kérdező: Ez esetben nem leszel olyan nagydarab, max hájas, de ilyen esetben azt javasolnám, hogy egyél abból sokat, hátha jóféle kaják, de az is egy megoldás, hogy meg tanulsz rizst és csirkemellet sütni/főzni.

2013. ápr. 3. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyél műtrágyát!!Én a H-cianidot ajánlom megoldja minden gondodat.

Felelősséget semmiért nem vállalok!!!

2013. ápr. 3. 18:24
 15/15 anonim válasza:

Nem akarok beleszolni, de ahogy elnézem szegény kérdezőnek semmi fogalma erről a kalcium-cianidrol. Elárulom h nem igen fogsz kapni sehol, sőt igencsak ferde szemmel fognak rád nézni, h minek az neked. Az ok elég egyszerű, h csak poénbol irták neked és te nem veszed a lapot. A szernek van egy nagy hátránya, h csak egyszer fogyasztható az életben. Többször nemigen lesz rá alkalmad. Ugyanis MÉRGEZŐ. És mellesleg a testépitésre sem jó. De ilyen stilussal ne várj más választ. Remélem még időben felvilágosítottak erről és még az élők táborában vagy :).

Lehet mások bosszankodtak az kérdéseden, meg a stilusodon, de nekem szereztek egy vidám napot. Jót röhögtem rajtad. Legalább a fáradságot vehetted volna h beüsd valameilyk keresőbe, ha már magadtol nincs annyi eszed, h a cián minden származéka méreg.

2013. ápr. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!