Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani gyuros szert?

Kanyok dominik kérdése:

Tudtok ajánlani gyuros szert?

Figyelt kérdés
azt akarom h nagyobb darab legyek és ne zsiros hanem izmos és ne csak kinézetre mennyen hanem többet is birjak kinyomni stb 60kg vagyok és 17 éves.
2013. ápr. 3. 14:34
1 2
 1/15 Dogmatix91 ***** válasza:
82%
Helyesírási kéziszótár és még pár könyv. Ez kell neked nem "gyuros szer"
2013. ápr. 3. 14:43
 2/15 A kérdező kommentje:
kit érdekel nem ki tudtad szedni a lényeget? ilyen nyomottak akik kötekednek hanyagoljonak.elsőnek nézz magadba ez az oltás? akkor dugd fel magadnak
2013. ápr. 3. 14:45
 3/15 anonim válasza:
100%
A stílus már megvan, csak az izom hiányzik hozzá.
2013. ápr. 3. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a kálcium-cianidot.az megfelelő lenne a számodra.
2013. ápr. 3. 15:13
 5/15 A kérdező kommentje:
A kálcium-cianid mit segit? enni rendesen nem nagyon tudok mivel iskolában vagyok fél 7töl 3ig :/
2013. ápr. 3. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
segíti a regenerációt és a izomépítést.nem zsírosodsz tőle.
2013. ápr. 3. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Edzés, étrend nélkül nincs izom. Először is kell egy étrend, aztán 2 hónapig átmozgató edzésterv (ha el akarsz jutni sokáig, akkor ez kötelező). Majd aztán mehet osztott edzésterv, meg a szerek: edzés után fehérjepor+dextróz, meg válogathatsz shop builderről... ha elolvasod az alapismereteket, akkor világos lesz: [link]
2013. ápr. 3. 15:22
 8/15 anonim ***** válasza:
N. J. Tamás,irígylem,hogy sokadjára is képes vagy így elmagyarázni a dolgokat még akkor is ha ilyen módon kérdezik.
2013. ápr. 3. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Hallod énis iskolába vagyok 8-tól 3-ig, ráadásul 5-kor kelekm, hogy időben tudjak reggelizni mert nembírom a buszozást telehassal.

Suliba elviszem éthordós dobozkában a napi adag csirke+rizsem 1/3-át, majd menzán kajálok és miután hazaértem lezavarok még 2 csirkés étkezést, maj edzés, utána tükörtojás vacsorára és túró mielött ledőlnél aludni.

Te meg szedjed csak a kálcium-cianidodat :DDDD Egészségedre fog vállni.

2013. ápr. 3. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:
majd*, ledőlnék* bocsi a kapkodott írásért.
2013. ápr. 3. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!