El lehet kezdeni akár 17 évesen is harcművészetet tanulni?
Figyelt kérdés
Nem épp ügyességemről, hajlékonyságomról és jó mozgási képességeimről híres lány vagyok. Abszolute nem tartozik ide és szerintem nem is testalkat függő a dolog, de nem vagyok dici ilyesmi, sőőt...szeretek mozogni nagyon, csak nem vagyok valami jó. Mellé van egy kis gerincferdülésem és rövid látó is vagyok, szóval szemüveg nélkül nehézkes.Nagyon elkezdtek érdekelni a harcművészetek főleg a kung fu. Ezek ellenére és ilyenkor is érdemes, lehetséges elkezdeni?2013. ápr. 2. 23:54
11/11 anonim válasza:
Békásmegyeren van egy nagyon jó kis kung-fu, én is oda járok már 4-5 éve.Északi Hétcsillag Imádkozó Sáska a stílus neve, lehet önvédelmet(fegyvereset is), MediBall-t t, Chi-Kung-ot (az kifejezetten jó a gerincedre), és Sanda-t vagy Light ill. Full Contact küzdelmet is tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!