El lehet kezdeni akár 17 évesen is harcművészetet tanulni?
Sosem késő sportot tanulni. Én 38 évesen kezdtem el önvédelmet tanulni. Lassan 3 éve tanulom, és sosem bántam meg. Szóval hajrá, kislány! Ha kedved van hozzá, akkor menj és tanulj önvédelmet..
sok sikert
41/N
Nem. Nyugodtan elkezdheted akár még huszonévesen is.
A szemüveg meg nem feltétlenül gond. Ha meg bénázol, az természetes, nem fognak kinézni érte. Előbb-utóbb megügyesedsz...
Én is 30 fölött kezdtem. Fiatalon persze jobb lett volna, de az a vonat már elment :)
Első: te az vagy akinek gondollak? :)
A saját szórakoztatásodra persze jó, de gyakorlati haszna nem sok lenne.
Én úgy gondolom, hogy ha már harcot tanulsz, akkor azt úgy tedd, hogy legyen más haszna is a szórakozás mellett. Ha támadás ér, akkor növelt eséllyel hárítsd azt el. Erre a fegyveres képzés békében, törvényes keretek között nem jó.
Persze nem feltétlen baj, ha nincs haszna valaminek. Én is szeretek pl focizni és annak sincs úgy haszna, mégis élvezem. Ez ne tántorítson el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!