Mit igyak edzés közben? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
Ma kezdtem konditerembe járni,és mit kéne innom edzés közben,vízen kívül?2013. ápr. 2. 19:20
1/8 anonim válasza:
Bőven jó a víz, vagy ha marha gazdag vagy, és megvan minden más, ami kell, akkor bcaa-t tehetsz hozzá.
2/8 anonim válasza:
A vizbe keverhetsz EAA, vagy BCAA port. Tehetsz bele tovább energizálókat, mint az Exceed-ben.
3/8 anonim válasza:
Vízen kívül, miért vízen kívül?:) Az embernek 10 kilónként szüksége van napi 1 liter vízre, azt igyál. A vízbe rakhatsz különböző teljesítményfokozókat meg booster-eket, de annak is víz az alapja.
1.5 - 2 órás edzés alatt legalább 1 litert igyál meg.
4/8 anonim válasza:
Nagyon finom a Peak EAA és BCAA-ja. Ráadásul nincs benne hozzáadott cukor!! Azonnal oldódó, TST technológiás. 8.000Ft-ért már megvehető.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 2. 19:41
6/8 Osynho válasza:
"Az embernek 10 kilónként szüksége van napi 1 liter vízre, azt igyál"
Uhh, az szép is lenne! :D
7/8 anonim válasza:
Rosszul írtam, bocsánat:D Fél literre 10 kilónként:D
8/8 Osynho válasza:
Most szólsz? Reggelre bevertem 5 litert. Akkor most nem is leszek izmos? :(
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!