16 éves lány vagyok szeretnék az alakomon javitani 1 hónap folyamatos kondizás mellett heti 5-6x milyen eredményt hozhat?
Szálkásító diéta kell: napi 3g*testtömegkg fehérje és 1,5-2g*testtömegkg ch.
Heti fél-1 kiló fogyás az optimális, ha ennél kevesebb akkor csökkentsd, ha több akkor növeld a ch-t.
ezekkel az ételekkel tudod a tápanyagmennyiséget fedezni:
fehérje: sovány húsok, tojás (sütve/fözve), sovány túró(este), fehérjepor edzés után
ch: zabpehely(reggel), rizs, teljes kiőrlésű tészta/kenyér
zsír: omega3, hal, lenmagolaj, halolaj, tökmagolaj
Nem aerobik, aerob. Pulzustartomány, nem pedig sport, mert az aerobik egy sport.
- nincs helyi zsírégetés, nem tudod szabályozin, honnan adj le zsírt.
- Nincs olyan szó, hogy formázás, mert nem tudni, mit jelent pontosan. Ha arra gondolsz, akkor el kell keserítselek, mert nem lehet egyszerre érdemi mértékben fogyni és izmosodni.
- Nemtom milyen oldalratolós cuccról beszélsz :D
- A szobabicikli hosszútávon, nagy ellenállással izmosítja csak a lábat (izmosítja, nem fogyasztja), magyarul tolni kell keményen, nem csak lötyögni. Hatásosabb módszer a klasszikus guggolás-kitörés páros, lehetőleg súlyterheléssel, mert az izmok a terhelésre válaszolnak növekedéssel, nem a kitartó munkára. Utóbbi is jó, csak másra.
- miért nem akarsz súlyokat használni?
- 1 hónap alatt nem lesz látványos eredmény.
Szia!
Valószínűleg nem is akarsz komolyan izmosodni, így, nem értek egyet azzal hogy nagy súlyokkal cisnáld.
Előtte nem edzettél, így kezdetben minden meglátszik. Mondjuk fogyni és izmosodni tényleg nehéz egyszerre.. :D
Szerintem simán diétázz, egyél keveset, de hasznosat, mellé edz úgy ahogy írod, aerob (Pl szobabicikli, vagy futás) minden másnap és edz hassra, felülések, lábemelés, hasprés, ettől kicsit helyrerakódik a hasizmod, és a diéta következtében csökken a szírmennyiség. A formásabb alatt gondolom azt érted, amit én hogy feszes hasoizom, kis zsír rajta, nem full szállkás, csak feszes viszonylag, kis zsír rajta, és jó, formás. Ehhez valóban ennyi kell, edzeni rá, nem kell feltétlen súly, és közelítnei egy szálkásító étrend felé. 1 hónap alatt először emglátszik, ha 2-3 hónapig kitartóan csinálod akkor príma.
Utána ha túl sovány vagy, és még is csak kellene izom, akkor viszont, máshogy kell. Fel kell építeni kis tömeget, mialatt nem tudsz fogyózni, és maximum utána vissza szálkásítani picit.
Köszönöm zépen mindenkinek!
a 4. válaszoló teljesen megértett engem.
áprilistól kezdem és közbe probalok diétázni meg amit az első válaszoló mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!