Szeretném elérni a kockahasat, de picit komplikáltabb, hogyan tudnám?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A helyzet az, hogy oxigénhiányosan, és nagyon gyenge izmokkal születtem, csoda volt, hogy két lábra tudtam állni, és járni. A mai napig gyenge vagyok, persze már nem annyira, viszont van rajtam sajnos egy kis pocak, amit igyekszek leadni, de egy nagy kihívás az esetemben a kockahas, nem "felvágoódni" szeretnék, hogy huhú, nekem kockás a hasizmom. Hogy tudom elérni, még nagyon kezdő vagyok?
2013. márc. 30. 20:50
1/3 anonim válasza:
először szerezd meg egy életerős ember fizikai képességeit,képességeidhez mérten rendszeres edzéssel,tudatos táplálkozással,utána jöhet bármiféle extra.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy ezen már nagyjából túl vagyok, az utóbbi időben rengeteget foglalkoztam ezzel.
2013. márc. 30. 20:57
3/3 anonim válasza:
A tudatos táplálkozással is el lehet érni a kockákat. Talán a bicajozás, különböző ellipszis trénerrel rásegíthetsz.
Nem kell annyira megerőltetni magad pusztán a kockásabb hasizmokért a mozgás terén, inkább a bevitt kaja számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!