Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 évesen nem sportolok/tam...

15 évesen nem sportolok/tam semmit 176 cm és 50 kiló vagyok nem tudnátok javasolni valamit?

Figyelt kérdés

Valami szabad sportra gondoltam vagy valami elfoglaltságra ami mozgást igényel.

Esetleg le tudnátok írni ti mit sportoltok/tatok?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. márc. 28. 17:56
 1/10 Villácska ***** válasza:

Én szabadidőmben, szabadtéren futok és calisthenics-ezek.

Izmosodtam tőle és szeretem csinálni.

2013. márc. 28. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy: ha lehet a kort és és a nemet is odatudnátok írni?
2013. márc. 28. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:

szia :) milyen sportok érdekelnek? mert lehet, h olyan fog megtetszeni amiről sosem gondoltad volna!

hmm ha nagyon szabadtérben gondolkozol, akkor a röpit ajanlom, azon belül nyáron nagyon jó a strandröpi.

én taekwondozom, és imádom! 18 L

nagyon sokáig akrobatikára jártam, azt is szerettem.

de én azt ajanlom nézz meg többféle edzést is a környékeden, aztán valamelyikbe ugy is bele fogsz szeretni ;)

17 L

2013. márc. 31. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
na, félrenyomtam az elnőnél,bocsi :) 17 vagyok
2013. márc. 31. 20:48
 5/10 fenui ***** válasza:

Na kéremszépen, jön egy kisregény :) én 6 éves koromtól kezdve versenyszerűen kajakoztam 8 évet, majd tornáztam 3,5-et, azóta (2 év) capoeirázom, közben elkezdtem BMX-ezni(3 éve). Hogy mi a sorrend? 1. BMX >< 2. Capoeira, oh meu berimbau di ouro... :D 3. Torna, 4-500 szaltó van most bennem kb, nem bántam meg :D a kajakozás meg csak annyi, hogy az izmaimnak adták az alapokat.

Személyes tanácsom: ha van elég pénze szüleidnek és úgy érzed érdekel és FOGOD IS csinálni, kezdj el BMX-ezni! egyébként a másik két sportágat is tudom ajánlani, de szerintem a BMX a legjobb, mert: akkor, annyit és úgy csinálok, ahogy jólesik; nagyon változatos helyeken lehet csinálni, fejleszti a kreativitást. ha a bmx mellett döntöttél, és szeretnél tanácsot kérni a választással kapcsolatban, privátban keress meg, állok rendelkezésedre és próbálok segíteni. Csá! :D

20/F

2013. ápr. 1. 03:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Valami küzdősportot kezdj el szerintem. Boksz, birkózás, cselgáncs, grappling, thaiboksz.
2013. nov. 3. 21:44
 7/10 anonim válasza:
Szia :) szerintem elösször nézd keg hogy eggyáltalán milyen sportokra van lehetöséged (pl: ne kezdj el úszni víz nélkül) én 3 éves koromtól 9 éves koromig táncoltam ( ha az sportnak számít) azóta vívok (verzenyszerüen ha ez számít) 8 éves korom óta nyáron szabad idömben evezni járok és jövöre már én fogom vinni a kicsiket evezni :D ja és szívesen szoktam biciklizni.,korizni 13/L
2014. dec. 26. 23:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szívesen fogadnék még jó pár tanácsot!

2015. febr. 12. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Triatlonozok, nagyon jó, mert összetett, mindenhol izmosít :)

15/F

2015. jún. 13. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
En 172 cm vagyok es 51 kg es mindenki basztat h milyen vékony vagyok, meg h "hiznia kőő" XD! Pedig nem csak vékony vagyok hanem szálkás... De amugy az nem baj h vékony vagy, csak ne hokizni menj. :) en az orszaguti kerékpározást javasolnám, ott a vekonysag igazi előny! En is ezt csinalom, akkor bezzeg amikor lehagyok mindenkit senki se mondja h "hiznia kőő" :D
2015. jún. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!