15 évesen nem sportolok/tam semmit 176 cm és 50 kiló vagyok nem tudnátok javasolni valamit?
Valami szabad sportra gondoltam vagy valami elfoglaltságra ami mozgást igényel.
Esetleg le tudnátok írni ti mit sportoltok/tatok?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Én szabadidőmben, szabadtéren futok és calisthenics-ezek.
Izmosodtam tőle és szeretem csinálni.
szia :) milyen sportok érdekelnek? mert lehet, h olyan fog megtetszeni amiről sosem gondoltad volna!
hmm ha nagyon szabadtérben gondolkozol, akkor a röpit ajanlom, azon belül nyáron nagyon jó a strandröpi.
én taekwondozom, és imádom! 18 L
nagyon sokáig akrobatikára jártam, azt is szerettem.
de én azt ajanlom nézz meg többféle edzést is a környékeden, aztán valamelyikbe ugy is bele fogsz szeretni ;)
17 L
Na kéremszépen, jön egy kisregény :) én 6 éves koromtól kezdve versenyszerűen kajakoztam 8 évet, majd tornáztam 3,5-et, azóta (2 év) capoeirázom, közben elkezdtem BMX-ezni(3 éve). Hogy mi a sorrend? 1. BMX >< 2. Capoeira, oh meu berimbau di ouro... :D 3. Torna, 4-500 szaltó van most bennem kb, nem bántam meg :D a kajakozás meg csak annyi, hogy az izmaimnak adták az alapokat.
Személyes tanácsom: ha van elég pénze szüleidnek és úgy érzed érdekel és FOGOD IS csinálni, kezdj el BMX-ezni! egyébként a másik két sportágat is tudom ajánlani, de szerintem a BMX a legjobb, mert: akkor, annyit és úgy csinálok, ahogy jólesik; nagyon változatos helyeken lehet csinálni, fejleszti a kreativitást. ha a bmx mellett döntöttél, és szeretnél tanácsot kérni a választással kapcsolatban, privátban keress meg, állok rendelkezésedre és próbálok segíteni. Csá! :D
20/F
Köszönöm a válaszokat!
Szívesen fogadnék még jó pár tanácsot!
Triatlonozok, nagyon jó, mert összetett, mindenhol izmosít :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!