Van egy kis problémám! 14 éves fiú vagyok és 75 kiló és 172 centi. Az a baj hogy csak a hasamra hízok így cikiznek az alkatom miatt. Hogyan fogyjak le egy 10kilót? Heti minimum 3szor sportolok és eléggé izmos vagyok de emelett úszógumijaim vannak .
Kezdj el koplalni. 1 nap után imádni fogod a zöldségeket, ha más kaja nincs.
A legelapabb kajád a zöldség, nincs olyan hogy nem szereted. Persze a cukros sz.arokat, kenyérkét azt szeretnéd, hmm?
Amúgy élhetsz csak zsíron és húson is, ha bírjátok pénzzel. Ha húst eszel, akkor is fogyni fogsz. DE NE TÖMD KI MAGAD KENYÉRREL.
14 évesen eszedbe ne jusson koplalni.
Egyfelől növésben vagy, másfelől ha éhezel, az agyad sem fog úgy működni ahogyan szeretnéd.
De egy életre megtanulja értékelni az ételt, és élete hátralevő részében meg fogja enni az ember természetes táplálékait?
Istenem, 1 napról van szó, ennyit alkalmanként akkor is kihagy ha egész nap a barátaival játszik..
Dehogynem, én simán. 1 nap 'koplalással' ha megtanulja hogy egye meg a zöldséget, egy életre jól fog járni.
Káros hatása nem lenne, de egy életre szóló nevelő hatása igen. ÉS NE MONDJ ELLENT KÉRLEK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!