Tudtok nekem egy jó ötnapos edzéstervet?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves vagyok kb 58 kg, 3 hónapja járok konditerembe de nem látszik, hogy edzenék. Próbálok minél több fehérjedús és szénhidrátos kajákat enni és fehérjeturmixot is iszom. A kreatinon is gondolkoztam de előbb megkérdezlek titeket mi a véleményetek. Válaszotokat előre is köszönöm2013. márc. 26. 19:59
1/2 anonim válasza:
Majd idővel meglátod a változást, nyugi. Leírom az én edzéstervem:
Hétfő: láb (guggolás, bosnyák, elõrelépés, lábhajlítás, lábhajlítás hason
Kedd: tricepsz (lehúzás csigán, kalapács), bicepsz (Scott-pad franciarúddal, állva franciarúddal, egykezes koncentrált)
Szerda: aerob edzés (1 óra teljes kiizzadásig- futás, kerékpár)
Csütörtök: mell (tárogatógép, egykezes fekvenyomás, felvenyomás rúddal, tárogatás egykezes súlyzókkal)
Péntek: hát- váll (lehúzás vállig, kinyomás nyaktól)
Szombat: aerob edzés
Vasárnap: pihenés
Remélem tudtam segíteni! :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segítséged
2013. márc. 28. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!