Súlyzózástól kijönnek az ereim, miért? és mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
mindig fekvenyomással kezdek, utána egyenes rudas kétkezes bicepsz állva, és 2. 3. szériánál már kezdenek kilátszódni az ereim! a kétkezes bicepszet állva 18kg-vel szoktam csinálni! nehéz lehet neki a súly? de ha meg kicsi súllyal csinálom akkor nem nagyon nől az izom, nem? de azért is nemértem hogy miért jön ki mikor a 18kg-ot kényelmesen megcsinálom belőle a 10 ismétlést!
és származhat belőle valami bajom hogy kijön az ereim? mikor abba hagyom a súlyzózást akkor kb 30-40 perc alatt visszahúzódnak!
és a jobb bicepszem kb 1.5 cm-vel kisebb a kerülete, mit tudnék vele csinálni hogy utolérje a balt? és miért maradt az kisebb?
2013. márc. 24. 15:02
1/6 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem hogy, 2 hónapja kezdtem el a súlyzózást, és kb 2 hónap múlva leszek 15 éves!
2013. márc. 24. 15:03
2/6 anonim válasza:
Teljesen normális, és egy kis eltérés mindenkiben van, de ha később nagyobb lesz, akkor csináld a gyakorlatokat egykezes súlyzóval és a gyengébb karodhoz igazítsd a súlyt.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) de nem gyengébb a karom, simán van benne akkora erő mint a balban, csak mégis vékonyabb :S
2013. márc. 24. 15:14
4/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy ha a jobb kezemre kicsit több gyakorlatot végzek el akkor utolérheti, nem?
2013. márc. 24. 15:15
5/6 anonim válasza:
Ne vacakolj, olyat nem szabad. [link]
6/6 anonim válasza:
Ugyan olyan erős nem lehet. Vagy ha mégis, akkor tuti hamarabb elfárad a kisebb. Valami úton, módon úgy is kibukik. Hagyd el a kétkezes gyakorlatokat és egykezesekre térj át. És nem kell többet csinálni a kisebbikkel, csak hozzá kell igazítani a súlyt és az ismétlési tartományt. Így az erősebb kevésbé fog fejlődni, és idővel beéri őt a kisebb, gyengébbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!