Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzózástól kijönnek az...

Súlyzózástól kijönnek az ereim, miért? és mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés

mindig fekvenyomással kezdek, utána egyenes rudas kétkezes bicepsz állva, és 2. 3. szériánál már kezdenek kilátszódni az ereim! a kétkezes bicepszet állva 18kg-vel szoktam csinálni! nehéz lehet neki a súly? de ha meg kicsi súllyal csinálom akkor nem nagyon nől az izom, nem? de azért is nemértem hogy miért jön ki mikor a 18kg-ot kényelmesen megcsinálom belőle a 10 ismétlést!

és származhat belőle valami bajom hogy kijön az ereim? mikor abba hagyom a súlyzózást akkor kb 30-40 perc alatt visszahúzódnak!

és a jobb bicepszem kb 1.5 cm-vel kisebb a kerülete, mit tudnék vele csinálni hogy utolérje a balt? és miért maradt az kisebb?

2013. márc. 24. 15:02
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem hogy, 2 hónapja kezdtem el a súlyzózást, és kb 2 hónap múlva leszek 15 éves!
2013. márc. 24. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, és egy kis eltérés mindenkiben van, de ha később nagyobb lesz, akkor csináld a gyakorlatokat egykezes súlyzóval és a gyengébb karodhoz igazítsd a súlyt.
2013. márc. 24. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) de nem gyengébb a karom, simán van benne akkora erő mint a balban, csak mégis vékonyabb :S
2013. márc. 24. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy ha a jobb kezemre kicsit több gyakorlatot végzek el akkor utolérheti, nem?
2013. márc. 24. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne vacakolj, olyat nem szabad. [link]
2013. márc. 24. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan erős nem lehet. Vagy ha mégis, akkor tuti hamarabb elfárad a kisebb. Valami úton, módon úgy is kibukik. Hagyd el a kétkezes gyakorlatokat és egykezesekre térj át. És nem kell többet csinálni a kisebbikkel, csak hozzá kell igazítani a súlyt és az ismétlési tartományt. Így az erősebb kevésbé fog fejlődni, és idővel beéri őt a kisebb, gyengébbik.
2013. márc. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!