Hogyan menjek le lassan, de biztonságosan (sérülés nélkül) spárgába?
Szia :)
2 nap alatt soha nem fogod tudni lenyomni.Mindenképp melegíts be előtte menj el futni vagy csinálj gyakorlatokat amivel bemelegíted a lábaidat,medencédet.Melegítés nélkül SOHA ne próbáld meg.Nagyon csúnyán meg lehet sérülni és utána talán soha nem fogod tudni lenyomni.Saját tapasztalat: Táncsuliba vagyok nekem "kötelességem" lenyomni mindegyik spárgát.Most már arra gyúrok,hogy mínuszba menjen le mindegyik :)) Eleinte én is sokat szenvedtem vele aztán 2 hónap és lement az angol..Csináld azt,hogy lefekszel a falnál az ágyadon vagy a földön..Nyitsz egy terpeszt a fenekedet tejesen oda tolod a falhoz és akkorára szétnyitod a lábad amekkorára csak tudod..nagyon fájdalmas lesz. Vagy csinálj egy terpeszt állásból és támaszkodj a belső talpéleiden..és tegyél súlyokat a hátadra medencédre :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!