Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hasgyakorlatot végezzek?

Citrommmm kérdése:

Milyen hasgyakorlatot végezzek?

Figyelt kérdés
elég fura a hasam...inkább kerek formája van,mint hogy hájas lenne... akárcsak egy terhes nőé,persze azért van rajta némi felesleg (17 éves szűzlány vagyok,szóval kizárt,hogy terhes lennék:D )szeretnék szép,lapos hasat,mit ajánlotok a diéta mellett milyen gyakorlatokat végezzek?
2013. márc. 16. 19:24
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

ezt kezdtem el csinálni egy pár hete,nem tudom ezt hatásos-e...:)

2013. márc. 16. 19:24
 2/7 anonim válasza:

Hát én tapasztalatom szerint, venni kell egy hasmelegítőt-

és abban eljárni mozogni/futni :)

Nekem sokat segített. Mert ügyebár hiába erősíted ilyen gyakorlatokkal, attol nem igazán fog lemenni róla véleményem szerint, azonban hasznos, és folytasd ! :)

Remélem tudtam segíteni

18 f

2013. márc. 16. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
hasmelegítő többet árt mint használ, a zsírt egyáltalán nem égeted tőle gyorsabban, csak többet izzadsz, és az izzadással rengeteg súlyt le lehet adni ebből jönnek az olyan ostobák akik azt hiszik, hogy 1 nap alatt leadtak 3 kilót pedig csak kiizzadtak 3 liter vizet...
2013. márc. 16. 20:06
 4/7 anonim válasza:

Tapasztalatból irod ? :)

Mert nekem igenis segített ( többi haverom is használja..gondolom nem azért mert árt nekik :))

De ha ugy van, akkor elnézést :)

(első)

2013. márc. 16. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig bizony úgy van, majd a zsír vízzé válik, és kifolyik, mi?...
2013. márc. 16. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) még azt szerettem volna kérdezni,hogy az ugrókötél mennyire hatásos?
2013. márc. 17. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:

nagyon is hatásos, de az én tapasztalatom szerint nagyobb állóképesség kell hozzá mint a futáshoz, iszonyatosan meg tudja izzasztani az embert, én rosz időben szoktam próbálkozni vele, 60-80 percet simán lefutok, de 5 perc alatt ugrókötéllel totál hulla vagyok... ez a videó nagyon tetszik

http://www.youtube.com/watch?v=k9bLUzJwJyc

2013. márc. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!