Gyönyörű, tónusos, nőiesen izmos test a cél! Milyen edzést végezzek, ami nem konditermi?
Értem.
Akkor a Fegyencedzés könyvet ajánlanám.
Saját testsúllyal,eszköz nélkül végzett gyakorlatokra épül,elvileg neten is fentvan.
A 20 százalékos testzsír viszont szerintem kicsit sok..
Fegyencedzés a tónusos női testért? Ez vicc?
Amúgy a saját testsúlyos edzés tényleg jó. Úgy keresd hogy Calisthenics.
Persze,az bőven a normál kategória,sőt alsó határ,de elvileg nem a lapos has kategória.Persze embertől függ,nem tudom biztosan:)
Egy ideig inkább tömegnövelő fehérjében gazdag étrended javasolnék,az izomnövelésre,és csak azután kardiót(+diétát) hogy előjöjjenek a formák. Egyszerre fogyni és izmosodni nem lehet hatékonyan.
Ja,és a könyv megszálottan konditerem-ellenes propagandáját sem érdemes elhinni.
Nők esetében a 20 és 25% testzsír az elfogadott egészséges érték, ezalatt úgy kb. 14%-ig vannak az atléták és sportolók, alatta pedig már az anorexiások következnek, azért itt a nemi hovatartozás is számít...
Az optimális táplálkozás nélkülözhetetlen.
Ha zsírt is akarsz leadni akkor az aerob és cardió edzések fontosak a tonizálás miatt.
A fegyencedzést nem ajánlom kezdőként neked, az olyan edzéseknek nincs sok értelme, amit 1 hét után megunsz mert nem tudod végigcsinálni.
Rubint Rékának, Bíró Icának, Béres Alexandrának rengeteg dvd-je van, amit kezdőként ki tudsz próbálni, abból akár magadnak is összeállíthatsz edzésprogramokat...
De ha komplett programokra vágysz neten megtalálod a Slim in 6, The Firm Express - Get thin in 30 egy hónapra összeállított programjait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!