Fekvenyomástól a testsúly esetleg testmagasság nőlhet?
Figyelt kérdés
50 kg vagyok szálkás, judozom 8 éve, eddig egyszer sem gyúrtam azonban most elkezdek fekvenyomni. A testsúlyom fog nőlni idővel, vagy hogy fognak az izmaim "átrendeződni"? Tesmagasság nőni fog? (160 cm vagyok) 15/f2013. márc. 16. 19:05
1/2 anonim válasza:
Nőni nem fogsz. Esetleg kicsit még lassíthatja is a növekedést, ha túlzásba viszed.
Csak fekvenyomni nem lehet. Hogy néznél ki? Ki lenne b*szva a melled és semmi más.. ilyen nincs.
Ha hízni akarsz, tömegnövelő étrend kell.. de akkor rendes edzés is. De van egy olyan érzésem, hogy ez nem tetszene. Hmm?
2/2 anonim válasza:
Pusztán fekvenyomástól semmi nem fog változni!
Csak az időt és energiát pazarolsz!
Étrend + minden izomcsoportra kell edzeni = siker !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!