Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés szakértők, tömegnöv...

Testépítés szakértők, tömegnövelés mellé lehet zsírégetőt szedni?

Figyelt kérdés

Az csak az anyagcserét gyorsítja akkor miért ne lehetne?

De bunnynak ezt hiába tenném fel sose válaszol

2013. márc. 9. 16:19
 1/6 A kérdező kommentje:
mindegy már talátam erről egy cikket
2013. márc. 9. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Szögezzük le itt és most: zsírégetés és izomnövekedés NEM történhet meg egyszerre! Hiába szedsz pl. tömegnövelőt és zsírégetőt egyszerre (aminek mellesleg semmi de semmi értelme nincs). Ez a rövid verzió. De lássuk, miért is van ez? Az alábbiakban nagyon szájbarágósan, a lehető legközérthetőbben igyekszünk ezt megmagyarázni; semmi tudomány, csak gyakorlatias megközelítés!

XD

2013. márc. 9. 16:21
 3/6 dirtboy ***** válasza:

/Az csak az anyagcserét gyorsítja akkor miért ne lehetne?/

és te annak örülsz hogy felgyorsítja?

mit érsz el vele ha felgyorsul?

ha tudod hogy teljesen felesleges akkor nem is tudom hogy miféle válaszokra vársz.

2013. márc. 9. 16:31
 4/6 Osynho ***** válasza:
Elég egyszerű, elég lenne, ha végiggondolnád... A tömegnöveléshez több kalória kell, mint amennyit elégetsz, a zsírégetéshez meg kevesebb. Ha tömegnövelsz és így zabálsz, mint egy állat, akkor mi értelme a zsírégetőnek?
2013. márc. 9. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kis L-karnitint ajánlott tömegnövelő periódusban is fogyasztani, mert segíti a regenerálódást, de ez elég pénztárca függő. :D
2013. márc. 9. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
már nem is vártam válaszokra odaírtam
2013. márc. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!