Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől állhatott meg a fejlődés...

Mitől állhatott meg a fejlődésem? (Tömegnövelés)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,4 hónapja kezdtem el a súlyzós edzést,ugye az első hónapban sokat feljődtem.És most nem megy nagyon a fejlődés,szinte 2 hónapja csak ugyanazokkal a súlyokkal megy.Eggyik haverom (aki 6 hónapja csinálja ugyanezt és vagy 2 x akkora mint én) hogy az izmot égetni kell mindig minden gyakorlatnál,a másik azt h kell mert elég az izom. Magasság:174 cm és 60 kg.

Mit csinálhatok rosszul? Kajálásra nagyon figyelek,és most van egy MASS 20 (4 kg). 2 óránként eszem mivel egyszerre nem tudok sokat,hanem sokszor keveset.

2013. márc. 6. 17:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírásomért nem vagyok teljesen magyar.
2013. márc. 6. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet:

-nem nyújtasz eleget

-rosszul edzel (túledzés)

-vagy hardgainer vagy

mindenképpen próbálj meg sokkot adni az izmoknak, szuperszettel, vegyél energizálót és minden izomcsoportra csinálj pár rohadt erős edzést, és edzés után angyon jól nyújts.

2013. márc. 6. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Légyszíves kifejtenéd a "hardgainer" kifejezést? vagy az aztjelenti hogy nehezen fejlődő? :S
2013. márc. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!