HWarrior kérdése:
Valahogy elérhetem legalább a 60-65kg-ot nyárig?
Figyelt kérdés
175cm vagyok, és sajnos csak 55kg. Próbáltam tömegnövelő segítsége nélkül étkezni, próbáltam többször kevesebbet, kevesebbszer többet étkezni, de egyik sem vált be. Ezek mellett minden másnap edzek kb fél órát. Tudnátok olyan tömegnövelő szert, esetleg valami mást ajánlani ami javítana ezen?2013. márc. 6. 10:04
1/3 anonim válasza:
Meg kell próbálni tömegnövelő ÉTREND szerint étkezni. A kiegészítők a makrotápanyagok másik formái, nem csodaszerek, hogy majd attól.
Minden nap fél óra edzés? wtf???
2/3 A kérdező kommentje:
*Minden második nap.
2013. márc. 6. 11:02
3/3 anonim válasza:
rossz az edzésed és az étkezés
hétfő szerda péntek ezeken a napokon ajánlott lenne edzeni, vagy hétfő kedd, csütörtök, péntek
attól függ mennyi az időd
felhúzás erőemelős, guggolás, döntött törzsű evezés, húzódzkodás, tolódzkodás, fekve és ferdenyomás, mellről nyomás, állig húzás, scott -pad
ha ezeket csinálod és mellé a kaja rendben, nőnöd kell, ne csalj a kajával és az edzéssel és nőni fogsz ha vmelyik nem jó akkor nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!