Beadandóban segítesz?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy holnapra kellene pontosan nem is tudom mi:D Elvileg egy sportmanagger feladatát kellene bemutatnom, 3 oldalban, emellett címszavakban kaptam meg mit is kellne segítenem csinálni.
Bemutatni a tevékenységét, valami szervezet felépítését,feladatát, stratégiai célját és gyakorlati példát is kell írnom hozzá. Mivel én nem igazán értek ehhez, remélem lesz valaki aki tud nekem ebben segíteni:/
Egyenlőre most neten keresem a sportmanagger feladatát stb, de nem tudom, hogy fogok 3 oldalt összehozni:(
2013. márc. 7. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!