Segítesz nekem a következőkben?
Figyelt kérdés
Nos a helyzet következő: Én 175 cm vagyok és 68 kg, lefogytam 8-9 kilót. (Nem koplalással és 90 napos diétával meg egyéb ilyen hatástalan vacakkal). Azonban a hasamon van némi felesleg és egy kis úszógumi is van rajta. Csak is diétával és aerob mozgással lehet leadni a maradékot, vagy lehet hasizomgyakorlatokat csinálni, de attól meg a zsír alatt jelenik meg az izom?2011. júl. 15. 20:03
1/5 A kérdező kommentje:
Ide se fog válasz érkezni...
Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Na mindegy. A kérdés lényege: Az úszógumit és a hasat csak is aerob mozgással és diétával lehet eltüntetni és lapos hasat elérni?
2011. júl. 15. 20:19
2/5 anonim válasza:
Ez genetika, neked ott van a legtöbb zsírdepó. Folytasd a diétát, aerob edzés helyett intervallumos, és esetleg súlyzós edzés lenne a jó.
3/5 anonim válasza:
igen... attól hogy hasazol nem lesz esztétikailag szebb/laposabb hasad. Illetve szebb lesz már amikor már látszódik. Lapos hashoz ugyan úgy diéta kell de egyébként nem feltétlenül egyenletes intenzitású. Sokkal jobb az intervallum egyes embereknél, főleg az edzetlenebbeknél. Intervallum kardió elég sokfajta mozgás lehet, ilyen pl a súlyzózás, vagy a váltott tempójú futás/biciklizés, de akár hannibál mászókázása is az, illetve a boxolók edzése is. Lényeg, hogy egy adott idő intervallumba teljes bedobással dolgozol, aztán pihensz vagy visszábbfogod a teljesítményt, majd ismét teljes erőbedobás.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két hasznos választ, megy a zöld kéz!
2011. júl. 15. 20:37
5/5 anonim válasza:
Teljesen jól látod.Aerob és diéta.
Csökkentsd tovább a szénhidrátot,vagy emeld az aerob edzés idejét,vagy mindkettőt.
A has és alsóhát edzését meg elsősorban a gerinc egészségért a jobb tartásért kell csinálni,nem az esztétikumért.
A gerinc és a derék tartja az egész testet,ezért ha azzal baj van-és edzés nélkül előbb utóbb lesz-akkor mindennel baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!