Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan történik egy flabélos...

Hogyan történik egy flabélos "edzés"?

Figyelt kérdés

Mielőtt megrohamoznának a "szart sem ér", "hülye vagy, hogy fizetsz ilyenért" és "bedőltél a reklámnak, p*csa" emberek, kijelentem, hogy AJÁNDÉKBA KAPTAM egy 10+2 alkalmas bérletet. Ha már van, akkor nem dobom ki, ha nem is használ, max pár óra veszett el az életemből. :D

Viszont csak kb annyit tudok az egészről, hogy ez egy ilyen vibrációs cucc és állítólag hű-de-nagyon-jó. Most nem érveket szeretnék olvasni mellette/ellene, hanem pár gyakorlati tanácsot, hogy ne legyek nagyon béna elsőre. :D Milyen ruhában érdemes csinálni? És csak állni kell a gépen, vagy gyakorlatokat is kell csinálni? Magamnak kell szabályozni/beállítani, vagy segítenek a dolgozók? Esetleg valami plusz infó, amit érdemes tudnom előre?

Ötletem sincs, hogy milyen lehet, jártam kondiba, meg most aerobikra, de még csak nem is láttam élőben ilyen gépet...

2013. márc. 7. 15:18
 1/3 Heny67 válasza:
100%
Szia! Nos én harmadik hete járok Flabelosra. Zokniban, vagy tiszta edzőcipőben lehet ráállni. Utcai ruha abszolút játszik, hiszen 10 percről van szó... nem fogsz megizzadni. :) Első alkalmakkor nem nagyon szoktak bonyolult gyakorlatokat csináltatni, először nem árt megszokni és kitapasztalni, hogy milyen hatással van a gép rád (én pld. első alkalommal szédültem, de ez az én bajom). A lényeg, hogy a térdeidet nem szabad feszesen, kinyújtva tartani, mert megterheli az izületet. Én a P1 programot használom, de az ott lévő dolgozók ki vannak képezve (elvileg) segíteni fog. Különböző testtájékon feszítsd meg nagyon erősen az izmokat és tartsd úgy legalább két percig, ha váltakozva feszíted a has, fenék, comb, hát izmaidat, érezni fogod, hogy hova hat a gép. Egyelőre az én tapasztalatomról nem szeretnék nyilatkozni, majd, ha végigjártam a bérletet, de mivel most mensi van, ilyenkor nem szabad edzeni. Remélem tudtam egy kicsit segíteni... egy próbát tényleg megér, de az is tény, hogy nem mindenkinek jön be ez a mozgásforma. Üdv!
2013. márc. 8. 08:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettél! :)
2013. márc. 10. 21:20
 3/3 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, abszolút végezhető "utcai" ruhában! Szerintem legtöbben zokniban csinálják a gyakorlatot. Szerintem semmi mást nem kell tudnod róla, a gyakorlatokat az ottani edző úgyis megmutatja, annak függvényében, hogy melyik testtájat szeretnéd jobban megdolgoztatni. Szerintem fogyásra nem jó, de nekem feszesítésre abszolút bevált :) Szóval hajrá!
2013. márc. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!