Hogyan történik egy flabélos "edzés"?
Mielőtt megrohamoznának a "szart sem ér", "hülye vagy, hogy fizetsz ilyenért" és "bedőltél a reklámnak, p*csa" emberek, kijelentem, hogy AJÁNDÉKBA KAPTAM egy 10+2 alkalmas bérletet. Ha már van, akkor nem dobom ki, ha nem is használ, max pár óra veszett el az életemből. :D
Viszont csak kb annyit tudok az egészről, hogy ez egy ilyen vibrációs cucc és állítólag hű-de-nagyon-jó. Most nem érveket szeretnék olvasni mellette/ellene, hanem pár gyakorlati tanácsot, hogy ne legyek nagyon béna elsőre. :D Milyen ruhában érdemes csinálni? És csak állni kell a gépen, vagy gyakorlatokat is kell csinálni? Magamnak kell szabályozni/beállítani, vagy segítenek a dolgozók? Esetleg valami plusz infó, amit érdemes tudnom előre?
Ötletem sincs, hogy milyen lehet, jártam kondiba, meg most aerobikra, de még csak nem is láttam élőben ilyen gépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!