Mi történik ha edzés után nem iszom fehérje turmixot?
Figyelt kérdés
Sajnos valamiért egyáltalán nem bírom, pedig próbálkoztam vele. Tudom, hogy hasznos lenne, de iszonyatos hasmenés gyötör, úgyhogy leálltam róla. Lehet ebből baj?2012. ápr. 23. 18:00
1/7 anonim válasza:
A fehérje egy tápanyag amely az izom alkotásában vesz részt. Edzés után jó ha beviszel rögtön egy adag proteint mert gyors felszívódású fehérjéket tartalmaz amit szinte az izom rögtön hasznosítani tud. Ennek hiányát tudod kompenzálni egy megfelelően összeállított tömegnövelő étrenddel(2-2.5g/testsúly kg fehérje és 5-6 g /ts kg szénhidrát naponta). Egyébként ha szabad kérdeznem akkor vízzel vagy tejjel fogyasztottad?
2/7 anonim válasza:
Válassz egy tojás- vagy marhaprotein készítményt, attól talán nem lesz gond.
3/7 A kérdező kommentje:
desire: sima vízzel iszom
2012. ápr. 23. 18:41
4/7 A kérdező kommentje:
Montez: köszi. Van olyan amit tudsz esetleg ajánlani?
2012. ápr. 23. 18:42
6/7 A kérdező kommentje:
Montez: Köszönöm! Annyi a különbség, hogy másból készült, de a hatás ugyanaz?
2012. ápr. 23. 18:48
7/7 anonim válasza:
Annyi csak, hogy szerintem nem olyan gyorsan szívódik fel, mint a tejsavó de ez nem lesz nagy gond. Napközbeni proteinnek meg még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!