Komoly kérdés, nem vagyok teljesen amatör a témában, szóval kicsit izmosodni szeretnék, de csak minimális fehérje por használatával, felsőtest, kar, has, úgy hogy zsír ne nagyon jöjjön, idő ráér, hogy?
18/f
Extomorf alkat vagyok, nem vagyok hajlamos elhízásra, de izmosodásra sem nagyon.. :D
Mindössze 3-4 kiló izomról van szó, úgy fél év távlatában.
Zsír, jó lenne ha fél kilónál több nem nagyon jönne, edzés, gondolom, ciklusos, amúgy aerob sportolok, de csak nyugisan.
Nincs bajom a fehérjével csak drága.. :D Diák vagyok, alig zsebpénz.
Mennyire kell szigorúan diétázni? És mennyire ehetek sokat hogy izom épülhessen de zsír ne akarjon már lerakódni? HOgy edzek, stb, köszönöm a válaszokat! Ígérem meghálálom erőfeszítésetek ha tudom.
Ismét szia!
Hát, lehet benne valami. Ha csak a súlyod 95%-át bírod kihúzni akkor megakadsz az elején. Lehet hogy az az 5 kiló ennyit számít. Derékszögben meghajlítod könyökkel fel tudod magad húzni? 2 főbb része van a húzódzkodásnak, az utóbbi a bicepszet igényli főleg. A lógásból elindulás lepkét, meg vállakat is, hátat, általában az a nehezebb.
Mindenesetre tényleg hajrá, szerintem akkor is menni fog. Ha már 1 megy, akkor sinen vagy mert ott nem áll le. (Általában.. :D)
Persze, ha lecsalom a dolgot, akkor megy:D Rúdon, vagy bármilyen függőleges tárgyon (ahol meg is tudok kapaszkodni) derékszögben hajlított könyékkel meg tudom csinálni, vagy legalábbis el birom emelni a lábaimat.
De ez így csalás:D
Igazából nincs olyan gyakorlat amit ne lehetne lecsalni, vagy energiát tartalékolni közben:)
Az évek során ezt elég jól kitapasztaltam... és hasznát is vettem, akkor amikor már fáradt voltam, de még nem volt vége a próbának.
De ez más, ez nem számít bele, csak a szabályos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!