Mennyit szoktatok sportolni hetente?
Azt nem ertem, hogy miert irsz egy ilyen topicba? Oke, hogy nem szereted a sportokat es feleslegesnek tartod, az teljesen rendben van, a te döntesed es ezt mi elfogadjuk, de miert jössz egy olyan helyre ahol az emberek szeretnek sportolni es nem muszajbol teszik ezt hanem, mert szeretik. Miert kell ezeknek most "beolvasnod"? Miert akarod raeröltetni masokra a velemenyedet? Unatkozol otthon?
Es igaz, hogy a 24 az nem keves, tök jo, hogy elertel mar valamit az eletben, de mindenkinek mas es mas a fontos. Neked fontos a penz es a nyugalom, rendben, de masnak lehet fontosabb az egeszseg, es ha valaki 120 kilo es nem akar 60 evesen szivproblemaban meghalni az sportol, mert egeszseges akar lenni. De millio mas elönye is van a sportnak, jobban nezel ki, egeszsegesebb vagy, jobb közerzet, karakterepirö, es meg köver gyerekkent is felnött korban lehet modell baratnöd!
De ez neked miert faj?
En is olyan vagyok aki mindent meg tud enni es nem hizik (bar mar 30-hoz közeledve kezd ez a speci kepesseg eltünni...), megis szeretek sportolni mert nekem egy nagyon jo erzest ad!
Es jatszottam mar en is WoW-al egyetem alatt, az is nagyon jo erzest adott, de egy honap utan ugy neztem ki mint Gollam ami nekem nem tetszett!
Te is fel lennel haborodva ha mind elkezdenenk irkalni a WoWos topicokba, hogy "minek az? Luzerek! Keressetek mar egy baratnöt!"
Ha felgyülemlett energiad van esetleg es jatekkal es egyeb otthoni "tevekenyseggel" nem tudod kiadni, ajanlom a sportot! :)
(u.i.: Legyszi ne gyere majd azzal, hogy mindenkinek fontos a penz es ne ezzel vitatkozzunk! Persze fontos, de ha egy szintet elertel es nem kopik fel az allad akkor mar nincs akkora szükseg ra)
Ez egy tök anonim, állítólag demokratikus és szabad véleménynyilvánítást megengedő oldal.
Ezért írok ilyen helyekre. A vélemény ráerőltetése a másikra meg mindig kölcsönös - maximum a mértéke változó.
Ui.: Nem vagyok belebuzulva a wow-ba, szeretem, de tudok nélküle élni.
"(u.i.: Legyszi ne gyere majd azzal, hogy mindenkinek fontos a penz es ne ezzel vitatkozzunk! Persze fontos, de ha egy szintet elertel es nem kopik fel az allad akkor mar nincs akkora szükseg ra)"
Az egyetértésem erre vonatkozott.
De mindenkinek SZABAD DÖNTÉSE, hogy mit csinál és senki nem akar senkit kényszeríteni. Ha valaki nem akar sportolni ne tegye. A következményeit is ő viseli. Elvégre, ha mindenki sportos lenne, nem is lenne értelme erről beszélni, nem lenne különbség! Jó, hogy megírtad a véleményedet te is, jogod van hozzá, és színesíti az oldalt. Ha mindenki csak egymást túllicitálná nem lenne olyan érdekes!
Évek óta nem voltam dokinál.
Annak ellenére, hogy nem sportolok, nem vagyok beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!