Mennyit szoktatok sportolni hetente?
Heti 3 kondi,1 tánc.
Én jobban szeretem a kondit mint otthon,mert a többi ember motivációt ad.
17/F
És mi a jó abban, hogy sportoltok?
Most komolyan.
Semmi értelme. Elfáradsz, plusz az időd is elmegy vele. Inkább leülnél a tv/gép/xbox elé és tespednél.
Heti 7x calisthenics és reggelente jóga.Otthon.
15/f
"És mi a jó abban, hogy sportoltok? "
Az, hogy JÓL nézünk ki, amellett több az energiánk, vidámak vagyunk.
Rengeteg embert ismerek, akik sport nélkül néznek ki jól (pl én sem tudok hízni, mégsem sportolok), és sport nélkül tök vidámak.
Ha gondoljátok, megadom az elérhetőségeiket, mert úgy látszik, ők tudnak valamit, amit ti nem.:P :D
heti négy nap (kb 1 óra), most jelenleg csak itthon torna, régebben kondiban, ahogy jön a jobb idő ki futni, plusz jön egy yoga tanfolyam is.
A negatív kommentezőnek:
Én azért szeretek sportolni, mert jobban érzem magam, aktívabb vagyok, nem fáradok annyira, boldogabb is vagyok, a felesleges energiáimat ki tudom adni, nem kapom fel a vizet már, nem járok úgy mint egy befordult lábú meghajlott tinédzser, páromnak jobban tetszem és a szex is jobb. Persze ez idő és energiát vesz el, de inkább mint a TV előtt. Plusz munka után tök jó kikapcsolódás!
De mindenkinek más az oka, ha neked nincsen pozitív okod és véleményed, azért nem szép dolog mást lehúzni mert szeret sportolni. Neked is biztos van olyan hobbid amibe mi is beleköthetnénk. (TV, cigi, pia, döglés vagy hasonlók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!