Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit szoktatok sportolni...

Mennyit szoktatok sportolni hetente?

Figyelt kérdés
Nekem van egy futógépem otthon, és minden nap 40 percet futok rajta, utánna pedig jógázok. Otthon jobban szeretek tornázni, mint eljárni valahova, így kevesebb idő megy el vele. Ti hol szoktatok?

2013. márc. 5. 19:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Heti 3 kondi,1 tánc.

Én jobban szeretem a kondit mint otthon,mert a többi ember motivációt ad.

17/F

2013. márc. 5. 19:10
 2/27 anonim ***** válasza:
3x kondi teremben a munkahelyem mellett. Itt néha úszni is szoktam átlag 2 hetente 1x. Futni 2x-3x attól függ, hogy úsztam-e a héten. Amikor futás van, akkor vagy hosszút (kb 15-2o km) vagy résztávot. Edzeni hétköznap reggel járok fél 8ra, hétvégén napközben futok amikor épp van idő.
2013. márc. 5. 19:14
 3/27 anonim ***** válasza:
3%

És mi a jó abban, hogy sportoltok?

Most komolyan.

Semmi értelme. Elfáradsz, plusz az időd is elmegy vele. Inkább leülnél a tv/gép/xbox elé és tespednél.

2013. márc. 5. 19:18
 4/27 anonim ***** válasza:

Heti 7x calisthenics és reggelente jóga.Otthon.

15/f

2013. márc. 5. 19:24
 5/27 anonim ***** válasza:
3: igen, elfáradsz, de nekem utána sokkal jobb érzés "lenni", jobban érzem magam a bőrömben.
2013. márc. 5. 19:47
 6/27 A kérdező kommentje:

"És mi a jó abban, hogy sportoltok? "

Az, hogy JÓL nézünk ki, amellett több az energiánk, vidámak vagyunk.

2013. márc. 5. 20:00
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg embert ismerek, akik sport nélkül néznek ki jól (pl én sem tudok hízni, mégsem sportolok), és sport nélkül tök vidámak.

Ha gondoljátok, megadom az elérhetőségeiket, mert úgy látszik, ők tudnak valamit, amit ti nem.:P :D

2013. márc. 5. 20:54
 8/27 anonim ***** válasza:
Én heti 6 nap, a hetedik pihenő vagy jóga amihez kedvem van. Én sem szeretem a termeket, nekem is jobb otthon...
2013. márc. 5. 21:05
 9/27 anonim válasza:
heti 1 step aerobic + kondi, de arra sajnos nem mindig jut időm, olyan heti 1-2x azért próbálok időt szakítani rá. És sokat sétálok.
2013. márc. 5. 21:12
 10/27 anonim ***** válasza:

heti négy nap (kb 1 óra), most jelenleg csak itthon torna, régebben kondiban, ahogy jön a jobb idő ki futni, plusz jön egy yoga tanfolyam is.

A negatív kommentezőnek:

Én azért szeretek sportolni, mert jobban érzem magam, aktívabb vagyok, nem fáradok annyira, boldogabb is vagyok, a felesleges energiáimat ki tudom adni, nem kapom fel a vizet már, nem járok úgy mint egy befordult lábú meghajlott tinédzser, páromnak jobban tetszem és a szex is jobb. Persze ez idő és energiát vesz el, de inkább mint a TV előtt. Plusz munka után tök jó kikapcsolódás!

De mindenkinek más az oka, ha neked nincsen pozitív okod és véleményed, azért nem szép dolog mást lehúzni mert szeret sportolni. Neked is biztos van olyan hobbid amibe mi is beleköthetnénk. (TV, cigi, pia, döglés vagy hasonlók)

2013. márc. 5. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!