Udv most akro dabanolt hogyjan szedjem menyjit mikor balkan danabol?
Figyelt kérdés
Elszor is a gogl crom elfeljtete a jelszvamat gyakorin es uj beleptetestadtam magamnak. Szoval a barattol vettem 2 csomag balkan danabol 20+ 20 tabletta. Mikor szedjem a tablettakat pontosan tudom sokat kel eni nagyon nagyon meg sok feherje kel nagyon es akro havonta 3 4 kilo feljün ha kemyen eddzek. Eszek en rendesen tudom a vajban is sok a feherje vetetemm sajtot anyaval es azt is eszem mindig. Mar egyszer kerdezhetem de nem talaltam meg a kerdesem, a nemiszervemre mijen hatasal van ez a danabol vese es sziv problemak mik johetnek elo.A kreatinrol le mondtam mert attol hogy legalis kox lehet hogy karosbab mint danabol.Na nekem azt mondta baratom eleg fel darab danabol reggel de nem mertem beveni még itt elobb megkerdem mert ti ertetek hozza inkabb mint o. A szulem nem tudjak hogy vetem meg szedem mert nem engedik a koxot a kretint sem tudtak volna mert akor eltiltanak egsz edzesektol. nem erdekel nem termeszetes izom nekem meret kel ne mondja senk nem termeszetes. ha nagy izmom vn akkor eronek is kll lennie ott. ja igen a 2kgos feherjet szedem minden ebed utan edzresek elott. ha nem megy a koxal sem akor megy a kreatin is es csak gyujtok ra penzet. bocs a hejesirasomert csak durva volt az edzesem es elfaradtunk ocsemmel.2013. márc. 3. 17:02
1/11 A kérdező kommentje:
halo irj valaki
2013. márc. 3. 17:39
2/11 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem vicc akkor komoly bajok vannak.
3/11 anonim válasza:
Mar egyszer kerdeztem hogy mit kel teni mondom nrm zufom s belepest abba es nem tudom mit valaszoltak mar a keredesemre igy megnt megkerdeztem hatha ugyan azok leirjak mikor szedjem
5/11 A kérdező kommentje:
Hoszu keresgetes utan megtaltam nektek az elozomet amit bemasolok ide http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
2013. márc. 3. 18:30
6/11 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Mennyi idős vagy?
7/11 anonim válasza:
ez a csabi gyerek nagyon vicces már régebben is feltett érdekes kérdéseket a kreatinnal kapcsolatban.
ha jól értem 40 szemből akarsz kúrát csinálni???
400 szem jó lenne, de ha ennyi van, dobd ki inkább.
8/11 JayC válasza:
csabikám, nincs valami rajongó oldalad? komolyan mondom viccesebb vagy mint Kovács András Péter. hagyd a testépítést a fenébe, neked a szórakoztató iparban kell elhelyezkednek!
10/11 anonim válasza:
Inkább tanulj meg írni koxolás helyett, fogyatékos barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!