Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2-3 kiló fogyás már észrevehet...

2-3 kiló fogyás már észrevehető egy olyan emberen, akin kb.12 kiló felesleg van? Vagy ha nem, akkor hány kilónyi fogyás az, ami már látható?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:48
 1/4 anonim válasza:
Szerintem már a 3 kilót is észreveszed magadon,de igazán latható az 5 kilónál.
2013. márc. 3. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Ó, köszi a választ! :)

Én észrevettem, hogyne, csak az a furcsa, hogy a környezetemből még nem érkeztek visszajelzések, hogy "a mindenit, fogytál (megint)!"

Mert mikor fogytam korábban vagy 3-4 kilót, azt többen is észrevették. Most meg nem. Persze az is lehet, hogy csak most nem szóltak (még).

2013. márc. 3. 23:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Ja, és én a korábbi pár kilós fogyást nem éreztem olyan látványosnak, mint a mostanit! Arra gondoltam, hogy talán azért is jegyezték meg többen, mert tudták, hogy eljárok edzeni, meg diétázom. És valójában nem is igazán látszott, csak udvariasságból mondták.

De erre a mostanira még semmi komment nem érkezett. :/

2013. márc. 3. 23:40
 4/4 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogy nézel ki ezért nem tudom megmondani hogy csak udvariasságból mondták-e. És most hány kilót sikerült leadnod? Mert lehethogy ha kevesebbet mint múltkor akkor ezért nem vették még észre.És ha pedig többet akkor meglehet hogy csak azért mondták mert tudták hogy diétázol.De legfőképpen ne is velük törődj hanem magaddal ha tényleg lefogytál akkor büszke lehetsz magadra nem kell ahoz más kommentje.
2013. márc. 6. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!