Lehet egyáltalán vagy hogyan lehet testépíteni minimál pénzből?
én jelenleg 60.000ft s fizetésből űzöm mondjuk anyáméknál élek.
megkerestem a legolcsóbb termet a közelben, mondjuk ez kompromisszumos dolog, mert ugyebár ez vacak kiszolgálást, vacak felszerelést, és sok kisebbségit jelent...
összeállítottam a számomra megfelelő étrendet, a kajám körülbelül 25-30ezer, a jumbó pedig 8kg-26e. ezzel nagyjából el is megy a fizum nagy része, de csak minden második-harmadik hónapban mert a jumbo kitart annyit az étrendemben. amúgy a szálkásításnál többe szokott kerülni:)
Ilyenkor sajna kompromisszumokat kell kötni, kevés pénzből nem nagyon lehet változatosan étkezni, hanem a legolcsóbb dolgokra kell rányomulni, és azon élni. A rizs, mind ch, elég olcsó, ezért kiegként csak fehérjét érdemes venni, abból is natúr ízesítetlent, mert az összevethető árban van a csirkemellel, esetleg csirkecomb, az sem drága, csak ugye ott van a csont is, ami bekavarhat. Plusz, ami a titok, hogy nem szabad felesleges dolgokra költeni, mert igazából ez a kétféle étrend nyeli el nagyon a pénzt. Ha direktben csak az egyikre költesz, akkor nem annyira vészes. Kicsit spártai lesz, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!