Szerintetek ezzel az edzéssel el tudnám ezt érni? (Többi lent, KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy amint jobb idő lesz elkezdenék futni legalább heti 3szor vagy 4szer 1-1 órát. Mellette még lépcsőznék és gugolásoznék. A télen lett egy pici plusz a hasamra, de tényleg csak egy kicsi (igy is majdnem teljesen lapos) és a fenekem sem annyira feszes mint szeretném.
Ezekkel el tudnék érni kerekebb és izmosabb feneket 2-3 hónap alatt?
Mennyit, mit és milyen gyakran mozogjak?
Igy néztem ki a nyáron, nem tudom mennyire látszik a feszesség, azóta sem nagyon változott az alakom: [link]
2013. márc. 1. 14:14
1/3 anonim válasza:
diéta... valószínűleg az étrendeddel van a gond, a fogyás 70-80%ban a táplálkozáson múlik, csak a maradék a mozgás, de persze az is kell.
amúgy ez egy nagyon szép kép :P
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) fogyni nem igazán szeretnék, vagy csak egy nagyon kicsit... Inkább izmosodnék :P
2013. márc. 1. 14:47
3/3 A kérdező kommentje:
Egészségesebben próbálok étkezni és sok vizet iszom, nem tudom a diétázaás mennyire nekem való...
2013. márc. 1. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!