Vaterán vettem tejsavó fehérjét. Honnan tudom, hogy valóban az-e? (Link)
Ma érkezett meg a dolod, ittam egyet és semilyen boltihoz sem hasonlítanám!!
Az íze semilyen, talán a liszthez és az élesztőhöz hasonlítanám...
Csak a tejet érzem rajta!
Picit csomós(minimálisan)
Mi lehet ez, ha nem fehérje?
Honnan tudom megállapítani a dolgot?
Akkora a tudatlanság, hogy az már elszomorító.
Erről a termékről semmi konkrét nincs közölve. Már az első mondatnál észre kellene venni, hogy valami nem tiszta. Azt írják, hogy....
Tejsavó fehérje 90%os 3KG,csoki vanília
Bocsánat, de 90%-os whey esetleg a WPI lehet alapanyag szinten, ízek, és egyebek nélkül, vagy olyan protein ami whey alapú és hozzáadottan igen sok EAA-ak valamelyikét pakolták. Ha ezek küzöl bármelyikről lenne szó, akkor ez nem kerülhetne 7.200Ft/3kg árba!! Mivel ezt még az élelmiszergyártótól tonna számra sem tudnád ilyen feltételkkel megvásárolni.
Gyanítom vagy WPC35, vagy édes tajsavópor lehet..
Ha valóban whey koncentrátumot vagy izolátumot szeretél megvásárolni, akkor ezek alapanyagok:
Engem mondjuk ez a mondat győzött meg első ránézésre arról, hogy vagy az eladó a hülye, vagy ő nézi annak a vásárlót:
"Ettöl a terméktől garantált 2-3kg tiszta izmot kapsz 3-4héten bellül!Persze ahhoz edzeni is kel és betartani a helyes táplálkozás alapszabályait!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!