Vaterán vettem tejsavó fehérjét. Honnan tudom, hogy valóban az-e? (Link)
Figyelt kérdés
Ma érkezett meg a dolod, ittam egyet és semilyen boltihoz sem hasonlítanám!!
Az íze semilyen, talán a liszthez és az élesztőhöz hasonlítanám...
Csak a tejet érzem rajta!
Picit csomós(minimálisan)
Mi lehet ez, ha nem fehérje?
Honnan tudom megállapítani a dolgot?
2013. febr. 28. 18:53
12/25 A kérdező kommentje:
Milyen képet?:)
1kg-os vákumos zacskóban van fehér por, amit alig lehet lerazni a ket folia kozul kibontasnal... Nem pereg le, olyan
Mint a cement(állagra)
2013. febr. 28. 19:42
13/25 anonim válasza:
A por állagáról képet, hátha megállapítunk valamit, de ha mást nem, látunk valódi vaterás "fehérjét" :D
14/25 A kérdező kommentje:
Mindjárt töltök fel! :) rátettem a nyelvemre és semmi szemcse nincs benne... NULLA!!
Krémes az egész!
2013. febr. 28. 20:02
15/25 anonim válasza:
Akkor sanszos, hogy tejpor vagy sima savópor.
16/25 A kérdező kommentje:
2013. febr. 28. 20:20
17/25 anonim válasza:
Érdekes. És ha lenyalod az ujjadról, nem érzel semmi összetömörödött szemcséket, hanem azonnal elkrémesedik? Nekem most natúr van, igazából az is így néz ki, de szemcsésedik.
18/25 anonim válasza:
Hát igen, a fehérjekoncentrátum nem így kéne, hogy kinézzen. :) Ami gyári és hasonló még, az a casein complex, de gyanítom nem azt vettél, abból a 0,92-es 7000be kerül. Azért sajnálom, legközelebb azért guglizz vagy kérdezz itt, mielőtt pénzt adsz ki erre, de gondolom tanultál a dologból.
19/25 A kérdező kommentje:
Tanultam, csak 12000 em bánta:/
Egyből krémesedik és el is foszlik a szamban...
Semmi szemcse!
Nem fogok spórolni többet ilyenen, csakis bolti!
2013. febr. 28. 20:58
20/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!