Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasmenésem van a Tejsavó...

Hasmenésem van a Tejsavó fehérjétől miért?

Figyelt kérdés
Régen 18 éves vagyok tavaly, tehát 2012 szeptember 1-el kezdtem el testépítéssel foglalkozni. Eddig 2 féle tejsavó fehérjét próbáltam : Whey Protein Proff és Nitro Pure Whey Gold. Tavaly kezdtem el a fehérjeturmixokat is fogyasztani olyan május vége fele. Májustol szeptemberig Nitro Pure, Szeptembertől Novemberig Whey Protein Proff. November óta megint Pure,de február eleje óta hasmenésem van miután megiszom a turmixot rá fél órára. Régen nem volt ilyen panaszom meg bírta emészteni a szervezetem a turmixot. Mi lehet a gond ?
2013. febr. 23. 19:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni, hogy a turmixokat szőlőcukorral ittam,hogy legyen szénhidrát is az edzés utáni turmixban. Régen szót nem töröltem ki az elejéről. Azt ne nézzétek
2013. febr. 23. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vízzel vagy tejjel iszod?

Lehet, hogy laktóz intolerancia.

2013. febr. 23. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Tejjel ittam, de direkt ittam egyet tegnap szőlőcukor nélkül vízzel, és attól is hasmenésem volt.
2013. febr. 23. 19:43
 4/8 anonim válasza:
100%
azért van, mert a szervezeted nem tudja lebontani a laktózt. tesómnak is hasonló tünetei voltak. kiderült hogy a pajzsmirigyével volt a gond. mindenképpen keresd fel a házi orvosod.
2013. febr. 23. 20:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Tejet,Túró,Sajtot tudok fogyasztani és nincs tőle hasmenés semmi. Csak a turmixtól.. Akkor volnék laktózérzékeny ha semmilyen tejterméket nem tudnék normálisan megemészteni ugye ?
2013. febr. 23. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ennyire egyszerű kérdés. Erjesztett tejtermékekben ugye kevés tejcukor van, a tejben X mennyiség, lehet a turmixban több.
2013. febr. 23. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 24. 08:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szóval vagy másik terméket kell kipróbálnom, vagy pedig más fajta fehérjét kell innom.
2013. febr. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!