Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek? Erőltessem, vagy...

Szerintetek? Erőltessem, vagy pihentessem?

Figyelt kérdés
1-2 hete elkezdett fájni a derekam, mostanában nem igazán mozogtam, elhanyagoltam, mert tudjátok a szokásos kifogások: nincs kedvem, tanulni kell, tél van. És most szombaton úgy keltem, h már nagyon fáj és szinte nem tudtam lehajolni. Észrevettem magam, h biztos nem mozogtam, és azért van.

2013. febr. 25. 17:37
 1/3 anonim válasza:
Előfordulhat hogy egy ideg becsípődik, ami aztán van hogy napokig fáj. Jobb lesz ha pihenteted, és csak fokozatosan kezdessz el gyorsabb mozdulatokat végezni. Egy meleg fürdő is lehet hogy segítene valamit.
2013. febr. 25. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:

egyiket sem.

célzottan kell edzeni rá,pl a gerinctornát.

a gerinctorna egy fájdalomcsillapító mozgássor és erősíti is a területet,mert valszeg azért fáj,mert gyenge.

meg el kellene nézned a neurológiára is,mert a porckorong problémáknál is azok a tünetek,amiket leírsz.

a kinyomódás kezelhető,a kiszakadás,vagyis a sérv,amit kaphatsz ha nem kezeled,meg örökös fájdalom és képesség csökkenés a vége.

2013. febr. 25. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. márc. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!