Mikor lenne a legcélszerűbb futnom a nap folyamán?
Figyelt kérdés
Suliba járok,így reggel nincs arra időm,így is korán kelek:S Délután napközben nem szeretnék menni futni,mert faluban lakunk ahol mindenki ismer és zavarna,hogy figyelnek:D mármint itt mindenki pletykás meg furcsállná,hogy futok:S Meg van délutánra elég tanulnivaló is..:) Este viszont félek a sötétben kint futni egyedül,de nincs aki velem jöjjön..Tudom,bonyolult..valami tipp?:D2009. szept. 9. 20:03
1/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag kizártál minden napszakot...
milyen válaszokat vársz? aki akar futni, talál rá időt.
hajrá!
2/5 anonim válasza:
nekem is ugyan ezek a gondjaim vannak,de én inkább a sötétségtől való félelmet győztem le.Kiskorom óta félek a sötétben,főleg egyedül,de futás közben nem arra figyelek.Egyébként ha télleg akarsz futni,találsz rá időt.
3/5 anonim válasza:
Mivel úgy látszik, egyik időpont sem megfelelő neked, úgy gondolom talán egy másik dimenzióban kellene futni, vagy keress egy csillagkaput.
:-)
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom igazatok van:D Este akartam futni,de sötét van,és félek.. viszont ma kaptam egy jó tippet valakitől,ilyesmit vártam,nekem nem jutott eszembe,kutyával fogok futni:) Azért köszi a válaszokat
2009. szept. 10. 16:15
5/5 anonim válasza:
Fuss este lakott területen (pl. focipályán körözz, v. az út szélén kivilágítva/láthatósági mellényben). Egyébként kit érdekel, ha "megszólnak" a futás miatt? Jó, nekem is mindig beszólnak,kicsit bosszant, de egyfajta daccal állok hozzá.Légy büszke magadra: neked megvan az akaraterőd!
Just do it!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!