Ha valamilyen mozgás folyamán izzadok, az azt jelenti, hogy már zsírt égetek?
Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt mint ma, sima konditermi edzés de kenyeret lehetne kenni az izzadságomból (fuj :D)2011. júl. 18. 18:00
1/10 anonim válasza:
Bemelegítés után izzadok már rendesen, keményen edzhettél eddig.
2/10 A kérdező kommentje:
bocs, félre értés ne essék, eddig is izzadtam, de a mai radikálisan több volt amit kiadtam mint az eddigi :D
2011. júl. 18. 18:09
3/10 anonim válasza:
Izzadásnak semmi köze a zsírégetéshez. Én ha kimegyek az utcára most és egyhelyben állok, szarráizzadom magam.
Ha ez zsírégetés lenne akkor 0 százalékos testzsírom lenne, és nem 99 mint ami most van.
4/10 A kérdező kommentje:
99% aha XDD
2011. júl. 18. 18:15
5/10 anonim válasza:
szauna mire van kitalálva? hülyeségeket írtok?
6/10 anonim válasza:
Ha izzadsz az azt jelenti, hogy a szervezeted hűteni próbálja magát, ugyanis a párolgás hőt von el!
Semmi köze a "zsírégetés"-hez!
Terhelés esetén a szervezet először a cukorhoz nyúl, mert azt a könnyebb felhasználni. Amikor már nem tud gyorstartalékot felhasználni, akkor kezdi bontani a zsírtartalékokat.
7/10 anonim válasza:
mert a szaunába aztán nem hasas pasasok járnak? :D
8/10 anonim válasza:
Van helyi zsírégetés, izzadással fokozódik, és este 6 után nem szabad enni, eddig hazudoztunk.
9/10 A kérdező kommentje:
Adok én majd neked helyi zsírégetést 80kiló és 190cm mellett jó ha van rajtam 4-5 kiló "felesleg"
2011. júl. 18. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!