Az miért van, h pl. az úszók tök izmosak prpteinpor használata (meg szerintem) étrend nélkül?
Figyelt kérdés
Gyúrásnál meg mindenki azt mondja h a kaján döl el Minden.. Meg akkor akárki akit látok h izmos mindenkinek van étrendje vagy hogy van ez?2013. febr. 23. 22:53
11/14 anonim válasza:
Nincs étrendem.Nagyjából beviszem a fontos tápanyagokat.
13/14 anonim válasza:
kb.2,5 év után elértem egy jó naturál formát(ami szerintem jó),utána már nem fejlődtem,de nekem ez így elég.
Testalkatra ilyesmi vagyok,egy kicsivel talán vékonyabb,nem sokkal.
14/14 dirtboy válasza:
ezt a naturál forma kifejezést ezt én nem vágom hogy az milyen.
az jó ha elérted azt amit szeretnél, egyébként jól le írtad a lényeget is,mégpedig azt hogy te megálltál a fejlődésben.
gondolom tisztában vagy vele hogy ha tovább szeretnél fejlődni akkor a kaját tökéletesíteni kell,emelni a mennyiségeken.
magyarán a kaja elengedhetetlen ha valaki fejlődni akar hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!