Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az miért van, h pl. az úszók...

Az miért van, h pl. az úszók tök izmosak prpteinpor használata (meg szerintem) étrend nélkül?

Figyelt kérdés
Gyúrásnál meg mindenki azt mondja h a kaján döl el Minden.. Meg akkor akárki akit látok h izmos mindenkinek van étrendje vagy hogy van ez?
2013. febr. 23. 22:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Protein*
2013. febr. 23. 22:54
 2/14 dirtboy ***** válasza:

mutass már egy tök izmos úszót.

de olyat aki csak úszik mert ha be raksz ide egy versenyzőt akkor ne csodálkozz,azok nem csak úsznak de edzőterembe is járnak,vízilabdások is.

2013. febr. 23. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

a versenyzőknek pontos étrendje van.

phelbs-é eléggé közismert is a napi 12ezer cal-jával.

2013. febr. 23. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Pl Cseh Laci sem izmos, pedig elég jól úszik. Aki meg izmosabb az genetika + egyéb edzés + jó étrend + tápkieg. Ne hidd hogy össze-vissza esznek és azt se hidd, hogy nem esznek tápkieget.
2013. febr. 23. 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Az olimpiai szintű úszóknak is nagyon be van lőve az étrend.
2013. febr. 24. 08:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyik haverom nem végzett súlyzós edzést,csak úszott versenyszerűen,vízilabdázott gyerekkorától,nem fogyasztott tápkiegeket,ette a normál kosztot,mégis tök izmos lett,nagyobb darab is,de nem zsíros.

Nyilván ebbe az egészbe beleszól a genetika is,azt viszont én eléggé úgy látom,hogy a táplálékkiegészítőknek a nagy része csak lehúzás,a legtöbb testépítő hiszékeny ebben a témában,túl sokat képzel a proteinporról,és magáról a szilád,állati fehérje jelentőségéről is.

2013. febr. 24. 11:23
 7/14 dirtboy ***** válasza:

nálunk meg a szomszéd macskája mindig hogy át mászott a kerítésen úgy meg izmosodott hogy múltkor széttépet egy rotit.

amint mutatsz képet az izmos haverodról én is a macskáról,addig csak a szokásos haver így lett izmos duma amit már sokszor halottunk.

2013. febr. 24. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Csak a szokásos felületes hibák:

1) A "tök izmos" szubjektív fogalom, aki testépít, azért figyel ennyire a kajára, mert jóval izmosabb akar lenni annál, mint ami az átlagembernek a "tök izmos". Ahhoz sajnos muszáj.

2) A "normál koszt" is megint teljesen szubjektív, lehet nála a normál a hús hússal, mellé csomó szénhidrát. Mivel kb ez a lényege a kajamérésnek is, nem csoda, ha sport mellé izmosodott. A vitaminok, ásványi anyagok, omega zsírsavak és társaik gondos bevitelének eredménye meg majd pár évtized múlva kiderül, amikor kinek lesznek-e betegségei és kinek nem. Egyre kevésbé tartható az, hogy eszem, ami épp ott van, és minden szuper lesz.

(és a 3), aki nem szerencsés, mint pl. én, az eheti a normál kosztot, az életben nem fog izmosodni tőle...)

2013. febr. 24. 11:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kérem senkitől,hogy higgyen nekem,én testépítek 4 éve,ezek a saját tapasztalataim a dolgokról.Képet nem tudok mutatni a srácról,és nem is akarok vitázni.Mindenki abban higgyen,amit tapasztal.
2013. febr. 24. 13:17
 10/14 dirtboy ***** válasza:
de akkor gondolom neked sincs étrended,nem igaz?
2013. febr. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!