Milyen sportot válasszak ha fogyni szeretnék? Bővebben lennt.
20 éves lány vagyok, 73 kg.
2 hónap mulva már be tudnék fizetni valami fitness terembe, edző terembe, női sportra, vagy mit tudnátok ajánlani?
10 kilót szeretnék fogyni, itthon is edzek és tornázok de nem az igazi.
Milyen edzést ajánlotok?
Köszi a válaszokat!
Ez a link elég hasznosnak tűnik, köszönöm szépen.
Csak előbb súlyzókat kellene beszereznem hozzá.
És ha mondjuk ezt a programot heti 5ször megcsinálom, mindenhonnan fogyhatok?
Nem keveset szeretnék fogyni, mint már mondtam 10 kilót.
Akkor ezzel a súlyzós edzéssel menne?
Kedves Montez!
Kérlek még arra a kérdésemre válaszolj légyszives, hogy ha továbbra is csinálom a Calisthenics edzést, és mellé beiktatom még ezt a súlyzós edzést érhetek el eredményeket?
Persze gondosan odafigyelek az étkezésre is, csak azt nem tudom mi lenne hozzá a megfelelő torna,sport,illetve mozgás.
Részben meg is válaszoltad, köszönöm a segítséget.
A fehérje bevitelre is oda fogok figyelni, elegendő kell belőle, sok helyen olvastam már.
Köszi! Akkor csinálom továbbra is az én sajátos edzésemet, azt heti 5ször, mellé heti 3-szor a súlyzós edzést.
Mellette pedig diéta.Remélem jó lesz ez igy, az az álmom hogy lefoggyak, kitartás meg van :)
Ja tényleg a pihenő napok :)
Jó azt majd ugyis meglátom hogy hogyan tudnám elosztani a kétfajta edzésemet, pl: mehet 3 nap a súlyzós edzés, 2 nap meg a másik. Ez igy heti 5 nap, 2 pihenővel jó lesz nem?
Vegyél vissza, és gondolkodj egy kicsit!
1. Kezdőként nem fogsz tudni heti 5 edzés megcsinálni! Vagy ha mégis, akkor abból csak pinalegyezés lesz( nem lesz elég intenzív)!
Lehet, hogy most lelkes vagy, -de hidd el kettő héttől három hónapig terjedő időre tippelek, és tuti, hogy abba fogod hagyni, mert vagy eleged lesz belőle, vagy lesérülsz:)
Ezt pedig írd le egy papirra:
Az izmok nem edzés közben fejlődnek, hanem a pihenő idő alatt!
Megértem, hogy nyárra le akarsz fogyni, de vagy jól csinálsz valamit, vagy sehogy. Átmenet és kiskapu nem létezik, ha eredményeket akarsz!
felejtsd el a sok balf4szságot, amit itt írtak. Ha otthon nem tudsz fogyni, akkor konditeremben, futással, sajátsúlyos edzéssel sem fogsz fogyni. Azért, mert alapból szarul edzel, rossz végrehajtással, terheléssel, stb.
olyan edzést válassz, ahol edzői felügyelet van. én mondjuk metabolikus sulyzózást ajánlanék. keress egy kettlebell csoportot. ott van edző, aki meghajt, és húz magával a csoport is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!