A futás lassítja, megállítja a növést?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár kg leadni ... ezért el akarok kezdeni megint szaladni, a a baj , hogy elég alacsony vagyok... és hallottam pár dolgot, mint , ahogyana súlyozás, ez is megállithatja a növést?2013. febr. 18. 19:21
1/4 anonim válasza:
Nem állítja meg, szaladhatsz nyugodtan. :)
2/4 anonim válasza:
Ostobaság... az, hogy ki mekkora az genetika és a növekedési hormonok határozzák meg...
A törpék biztos azért kicsik, mert sokat futtak...
A súlyzózás meg csak akkor állíthatja meg a növekedést, ha a fejedre esik a súlyzó és belehalsz... na akkor aztán nem fogsz tovább nőni tuti...
3/4 A kérdező kommentje:
:)):)))na jól van , megnyugodtam , akkor már ma, irány szaladni!!!!:) Köszönöm ..:D
2013. febr. 18. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!