Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a futás az én...

Álexáá kérdése:

Szerintetek a futás az én "módszerem"?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Szerencsére nem vagyok hízós fajta . 50 kg vagyok 165 cm. Megvagyok elégedve az alakommal :) Viszont szeretném ezt az alakot tartani ! 7 éves koromtól 14 éves koromig sportoltam (futottam) versenyszerűen. Viszont már két éve nem csinálok semmit és észrevettem ,hogy néhány helyen már nem vagyok olyan feszes pl a fenekem csinosabb volt. Másoknak nem tűnik fel de nekem igen ,hogy akkor izmosabb voltam és ezáltal feszesebb is. Szerintetek ha hetente háromszor futok akkor vissza kaphatom a "régi" alakomat? Nem akarok fogyni csak egy kicsit izmosabb/feszesebb lenni fenék tájékán . Ha szerintetek ez jó módszer akkor ,hogy kezdjek neki ? úgy értem hány percig fussak és milyen tempóba? köszönöm előre is !( Esetleg tapasztalatokat írhatnátok )

2013. febr. 18. 18:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Még valami : A futás még milyen testrészeket csinosít meg?
2013. febr. 18. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyira nem izmosít, inkább kalóriát fogyaszt. Én tennék az edzésbe guggolást, kitörést és ha még jobban szeretnél kinézni, akkor súlyzós terheléssel. Mehet még merevlábas felhúzás, lábemelés hátra térdállásból. Ezektől lenne formás hátsód.:)
2013. febr. 18. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A futás remek sport, ha szereted, mellette még erősítő edzéseket is végezhetsz. Vedd azonban figyelembe, hogy 16 éves vagy, a tested most kezd majd formálódni, szóval túlzásba az edzéseket nem ajánlatos vinni...
2013. febr. 18. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!