Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » El szeretnék kezdeni futni!...

El szeretnék kezdeni futni! Milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés
kicsit böngésztem és a nike free run-t néztem ki de sajnos azt csak az USA-ban kapni. Tudtok jó futócipőt ami olyan 20-25 ezer körül van?

#futás #mozgás #cipő #sport #Nike #nike futó cipő
2013. febr. 17. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Adidas Feather 1-2 szerintem elég jók.
2013. febr. 17. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A Nike mellett sok jó futócipő márka van még (Saucony, Asics, Adidas stb.), ezen az áron már van is választék bőven, de meg kellene nézni, hogy milyen típus való neked. Ne találomra válassz.

[link]

2013. febr. 17. 16:06
 3/6 ájszíjú válasza:
Saucony a legjobb sztem olyat vegyèl
2013. febr. 17. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok jó márka van, nem csak Nike, de annak a legjobb a reklámja és tényleg jó cipőket gyártanak, nekem volt sokfajta és szinte kivétel nélkül mindegyikkel meg voltam elégedve.

Ha van lehetőséged akkor Pesten és Győrben van egy nagyon jó bolt, Spuri Futóbolt. Itt nagyon segítőkészek, kedvesek nem csak rád akarnak sózni valamit, segítenek a lábadnak megfelelő cipő kiválasztásában! ;)

2013. febr. 18. 00:35
 5/6 anonim válasza:
Lehet nike free run-t venni Magyarországon is!
2013. márc. 19. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyet már sokan kérdeztek, a válasz mindig ugyan az:

"Nem a drága, nem a szép, nem a márkás futócipő a jó, hanem az ami a Te lábadra megfelelő. Mellesleg lehet, hogy szép, lehet, hogy drága, de egyáltalán nem biztos.

A választást az dönti el, hogy mennyit futsz, milyen talajon, esetleg túlsúlyos vagy, pronáló, neutrális, vagy szupináló a lábad.

Lehet, hogy pont az a cipő jó, ami a kérdésedben szerepel, de igen kicsi az esélye. Csak a gyakorlatlan futó választ csiriviri cipőt, aztán 50-100 km után vagy rájön, hogy hülyeséget csinált, vagy az alkalmatlan cipő miatt azt hiszi, hogy neki nem való a futás, mert fáj a térde, a bokája vagy a dereka, vagy egyéb nyűgje jön elő.

Itt nézz szét:

[link]

Sok sikert és kitartást!

Ja, ha elmész a Saucony-ba a Szentendrei úton, akkor ott választ kapsz a kérdéseidre!

2013. márc. 20. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!