Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni! Bővebben...

Le szeretnék fogyni! Bővebben lennt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 20 éves lány vagyok, 163 cm és 73 kg jelenleg.

Pár évvel ezelőtt még 90 kg-ot nyomtam, ami szépen lassan az évek alatt lement rólam,ugy hogy nem mozogtam.

Talán ez annak tudható be,hogy azóta elég rossz evő vagyok.

Jelenlegi súlyomra akkor fogytam le.

Egy évvel ezelőtt nekivágtam a fogyókúrának, torna + diéta kombinációjával..Az eredményem elég elkeserítő, annak ellenére hogy több mint fél évig heti 5 alkalommal gyötörtem magam a külömböző tornákkal.

Akkor Norbi kick-box aerobik dvd-jére és Rubint Réka alakreform dvd-jére tornáztam.

Izzadtam, kidőltem, megszakadtam de nem sok minden látszott meg rajtam sajnos.

Nem voltam elég kitartó, és el is voltam keseredve hogy nekem miért nem sikerül legalább egy pár kilót lefogynom, másnak meg miért sikerül ugyanezzel az edzéstervvel.

A fenekemen és a hasamon elég sok a felesleg, főleg fenék ahonnan mindenképpen szeretnék fogyni.

Tanácstalan vagyok már hogy mi lenne nekem a megfelelő mozgás. Amitől persze nem csak formásodni fogok, hanem leadhatok pár kilót.

Az álmom -10 kg lenne, persze nem egyik napról a másikra gondoltam hanem kitartóan végigcsinálnám amit kell.

Szeretnék ujra neki vágni mert ez még a kapcsolatomra is rá mehet hogy igy nézek ki, és főleg engem zavar a legjobban, szerintem érthető módon.

Mire tornázzak? A kajával nem lesz gond, össze állítok magamnak egy jó kis diétát, most az a legfontosabb része a dolognak hogy milyen mozgásformával lehet a lehető legjobb módon elérnem az álmom,hogy lefoggyak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 18. 12:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Továbbra is várok hasznos tanácsokat és videó címeket olyanoktól akik tudnak nekem segíteni.

2013. febr. 18. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!