Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mióta súlyzózok azóta zsibbad...

Mióta súlyzózok azóta zsibbad a kezem, miért lehet?

Figyelt kérdés
tehát súlyzózok majdnem kettő hete, és ha magam mellé szorítom a kezemet akkor elzsibbad, vagy pl megfogok egy poharat a bal kezemmel és már el is zsibbadt, súlyzózni is nagyon rossz így, miért zsibbadhat el? legjobban akkor szokott elzsibbadni mikor súlyzózok az egyik nap és a következő pihenő napon zsibbad a legjobban, de most már szinte állandóan zsibbad
2013. febr. 18. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd meg magad orvossal.Akik súlyzós edzést végeznek erre nem igazán tudnak válaszolni.Nem egy gyakori esett ez én két éve járok kondizni de még senkitől nem halottam ilyen panaszt.
2013. febr. 18. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:

van ott a konditerem tulajának az apja, az ért az ilyen dolgokhoz, egyszer meglátta h kicsit görbe vagyok, és akkor elkezdett tapogatni, és észrevette hogy a mellizmomnál a melkasom ott egy csont kilátszik kicsit, azt mondta kell rá egy kis izom és akkor nem fog majd látszani, meg nézte a ferincemet is azt mondta annak semmi baja,

és az normális dolog hogy edzésnél elég rendesen kilátszanak az ereim? csak mikor edzek akkor, edzés előtt vagy edzés után pár órával később már nem látszik úgy ki

2013. febr. 18. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:

a gerinceddel van probléma,méghozzá nem is kicsi.

a felső háti,nyaki résznél.

háziorvostól kérj beutalót a neurológiára sürgősen.

2013. febr. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!