Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó így a kondis edzésem?...

Jó így a kondis edzésem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
1.nap: mell , 2.nap: hát , 3.nap: bicepsz,tricepsz,váll. tehát minden izomcsoportot 1 héten egyszer mozgatok meg , de az bukásig megy , elég keményen. Kérdésem tehát hogy így szépen fogok fejlődni ? étrendem rendben . nem kevés heti 1 szer megmozgatni egy izomcsoportot?

2013. febr. 16. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, az kimaradt hogy kardio gyakorlatokat minden nap végzek ,néha több néha kevesebb ideig , viszont azt nem bukásig csinálom, csak hogy formában maradjak.
2013. febr. 16. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt gondold át még egyszer, főleg a "minden izomcsoportot"-ot.
2013. febr. 16. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele , a lábat kifelejtettem de azt sem hanyagolom el :)
2013. febr. 16. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem jó !!!!!!!!

Hol van a LÁB EDZÉS ???

A legfontosabbat hanyagolod + nem kellene egyszerre a bic.,tric.,váll mert ez így sok ! A bicepszet tedd be a mell edzés mellé.A váll mellé pedig a tricepszet !

2013. febr. 16. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem "kifelejtem, de nem hanyagolom el", hanem arra is keményen edzel. Bár ha hülyén akarsz kinézni, akkor hajrá!
2013. febr. 16. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
értettem :)
2013. febr. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!