Ha allergiás vagyok a tejcukorra és tejfehérjére, akkor milyen fehérjeturmixot ihatnék?
Figyelt kérdés
Tudtommal a fehérjék többsége tejsavó fehérjéből készülnek, és az allergiám a turmixok nagymértékű fogyasztása után alakult ki, persze sok tejet és tejterméket is fogyasztottam, így nem tudom, hogy van-e bármi köze hozzá.
A kérdés, milyen fehérjekészítményeket fogyaszthatnék, turmix, amino, stb, ami nem köszönne vissza?
2013. febr. 13. 16:05
3/4 anonim válasza:
A másik megoldás lehet egy finom BCAA ital....
4/4 anonim válasza:
Mivel a tejfehérje csak kisebb részben tejsavó, ezért logikus lenne megpróbálni egy tejsavó izolátumot. rendelj kis zacskóval, és nézd meg, hogy erre allergiás vagy-e. Ha igen, akkor szívás, mert ez a legjobb. De van még szójafehérje, meg egy rakás féle, nézz körül a shop.builder weboldalán, vagy írj nekik kérdést, mert ők értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!